2777
2789

لطفاً کسایی که درست کردن تجربیاتشان رو در اختیارم قرار دهند یا یه ترشی ساده اری که تو این فصل میشه درستش کرد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلم هارو ریز کن 

با نمک ماساژشون بده ،سیر و لیمو حلقه شده و فلفل هم بزن ،یک مقدار شکر بریز 

بزار ی روز تو یخچال بمونه 

بعد یکروز تو ظرف مورد نظرت بریز و روش سرکه بریز 


واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

خرد کن بریز تو شیشه ، سرکه و نمک هم بریز توش و بزار دو روز تو یخچال بمونه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کلم بنفش آسونترین ترشیه. همه رو خورد میکنی، میشوری میذاری آبش بره. بعد میریزی داخل ظرف چند حبه سیر و چند تا دونه فلفل و نمک هم داخلش میریزی و بعد سرکه میریزی تا کل ظرف پر بشه. به همین سادگی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من ریز ریز میکنم ی روز میذارموخشک شه ابش کامل بره بعد زوز بعد توی سرکه میجوشونم ی روز میمونه بعد میخوریم

  چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

برگ کلم رو ریز کن آب نمک درست کن بزار رو گاز با کلم ها 

یه لیوان هم سرکه بریز


ببین ولی قبل از اینکه بجوشه بردار از رو گاز

سه چهار روز داخل تشت بزار بمونه 

بعد بزار تو ظرف 

 بعد همون چهار روز دیگه میشه خورد

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
کلم بنفش آسونترین ترشیه. همه رو خورد میکنی، میشوری میذاری آبش بره. بعد میریزی داخل ظرف چند حبه سیر و ...


عزیزم نذاریم بپزه؟ میگن ترشی کلم نمیشه خیلی نگهداریش کرد یعنی کم درست کنیم که کوتاه مدت خورده شه

من زیاد درست کردم و خوشمزه میشه 

خلالی خورد میکنم ،میشورم میزارم آبش بره 

بعد میریزم توی یه ظرف بزرگ یه لیوان سرکه و چنتا قاشق آبلیمو قاطی میکنم میریزم روش بستگی به اندازه کلم داره به اندازه دو سه کیلو این مقدار میزنم 

بعد سلفون میکشم روش یا ظرف درب دار باشه یه چن ساعتی میزارم بمونه ،توی این مدت هم هی به هم میزنم که همجاش آبلیمو و سرکه بگیره ، رنگش از بنفش به صورتی میره 

بعد که خوب رنگش تغییر کرد میریزم توی شیشه سیر و فلفل و سیاه دونه میریزم روش و شیشه هم پر از سرکه میکنم 

یه هفته ای هم میرسه 

نمک یادم رفت ، نمک هم بزن 

عزیزم نذاریم بپزه؟ میگن ترشی کلم نمیشه خیلی نگهداریش کرد یعنی کم درست کنیم که کوتاه مدت خورده شه

نه بابا نپزیا، بد میشه. بعدم کی گفته نمیشه زیاد نگه داشت؟ من تو یخچال نگه میدارم، چند ماه طول میکشه تموم شه. ولی مثل روز اول هیچ تغییری نمیکنه. من یه دبه ی مثلا سه چهار کیلویی میذارم هردفعه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بگو دیگه،زکات علم نشرآن است

کلم بنفشارو کامل خورد می‌کنی نازک و بلند بعد میشوری میزاری کااامل خشک بشه یعنی هیچی آب نداشته باشه ها وگرنه کپک میزنه بعد ک خشک شد می‌ریزی تو ی شیشه تمیز و اونم آب نداشته باشه کلمارو می‌ریزی سرکه هم می‌ریزی روش با نمک درشو محکم می‌بندی بالا پایین می‌کنی ک نمکا حل بشه بعد بزار تو کابینت بعد از دوهفته امادست من برا کنار کباب تابه ای و جوجه ک درست میکنم می‌زارم برا تزعین دوست داریم خیلی

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792