بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بچم کلاس اوله کلا از پارسال عادتش بود اول مشقا و تمریناشو انجام میداد بعد به بازیش میرسید.الانم همونه و کلا از اون بچهاییه که خیلی حرف گوش کنه واسه همین اذیت نمیشم اصلا.خودش خیلی مشتاقه واسه همین هرچیزی رو هوون سر کلاس سریع میفهمهمن فقط باهاش مرور میکنم
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
عادیه عزیزم اینقدر باید تو خونه پیگیر باشی تا واسش عادت شه کم کم و مسئولیتشو قبول کنه قاعدتا معلم وقتی ما از عهده یکی به سختی برمیاییم از عهده چندتا با هم نمیتونه بربیاد نهایتا30درصد مدرسه بقیه خونه خصوصا این سن که دست ورزی ضعیف دارن و تا عادت کنن سخته