2777
2789
عنوان

رد کردن خواستگار به خاطر دوست پسرم

470 بازدید | 30 پست

دانشجو یه جایی نزدیک شهر خودمونم یکی از بچه های دانشگاهمون بهم گفت اگه با کسی نیستی بیام جلو و... 

شرایطمو ببینید ک واقعا گیج کنندس. 

این پسره هم دانشگاهیم وضع مالی پدرش خوبه، خودشم ماشین داره و رشتشم کادر درمانه ک درآمدش حدود ۱۵ تومن میشه. خونه هم پدرش بهش داده، خیلی نمیشناسمش ولی پسر بدی ب نظر نمیاد.... 

مورد بعدی دوست پسرمه یک ساله حدودن باهاشم، بله دوسش دارم اونم منو خیلی دوست داره... ماشین داره از خودش ولی خونه نه. کارشم تعمیر ماشینه و اسنپم میتونه بزنه البته چون رانندگی ایناش خیلی خوبه...خودمم کادر درمانم و بعدن ک فارغ شدم حقوقم حدوده ۱۲ تومن ایناست...  اگه با دوست پسرم ازدواج کنم مجبورم تو شهر کوچیکمون بمونم ولی با همکلاسیم اگر ک بشه میتونم برم ی شهر بزرگ تر... لطفا شماتتم نکنید از روستا متنفرم و همچنین از فرهنگ اینجا و همینطور شغل نداشته ی دوست پسرم هراسونم... شما بودید چ میکردید؟؟؟؟ 😔

کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب دوس پسرت بگوخواستگار دارم اینجور مواقع  دوس داشتن شو نشون میده‌ک واقعیه یا نه من بودم خواستگار معقول انتخاب میکردم 

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

خودم وقتی با همسرم دوست بودم خاستگارامو رد میکردم 

و پشیمون نیستم از کارم کلا....خب شرایط همسرمم خوب بود...

اما اینطور ک شما میگی بعدا بخاطر طرز فکرت پشیمون میشی

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

وقتی با یک نفر تا یکسال ادامه دادی پس یعنی دوستش داشتی 

بهش قول و تعهد دادی ک دوستش داری پس پاش وایسا

موقعیتی عمل نکن 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

خواستگار خوبه ردش نکن

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

هنوز مشخص نی دوس پسرت بیاد جلو یا ن وشغلشم انچنان خوب نی ت هم دلت میخاد با اولی ازدواج کنی من بودم قطعا اولی بعدا زندگیت ب بمبست بخوره هی میگی کاش با اون ازدواج میکردم و...