2777
2789

شما هم وقتی بابت یه مسئله ای خیلی خوشحال میشید کنسل میشه؟ 😞

قرار بود یه اتفاق خیلی خوب که کلی منتظرش بودم بیوفته ولی به شکل خیلی بدی خورد تو ذوقم و نشد

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینهجلو جلو خوشحالی کنی کنسله

آخه همه چی قطعی شده بود دیگه مطمئن بودم

ای خدا چی میشد الان ذوق یه ماه پیشو داشتم😭

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
الهی عزیزم برای منم پیش اومده ناراحت نباش ان شاءالله درست شه

قربونت برم مرسی ولی دیگه فکر نکنم بشه

ارهبخاطر همين تا جايي ك بشه ب كسي نميگم

منم فقط به دو تا دوست صمیمیم ابراز خوشحالی کردم که این اتفاقه به خودشونم مربوط بود و به هر حال می فهمیدن ولی نمی‌فهمم چرا اینجوری شد💔

من هر وقت از خیر خواسته ام بگذرم برام اتفاق میفتههر وقت خیلی دلم بخواد و بی قراری کنم و منتظر باشم ا ...

آخه نمیشه که خودمو گول بزنم من الان واقع بی قرار همون اتفاقم... 

منم فقط به دو تا دوست صمیمیم ابراز خوشحالی کردم که این اتفاقه به خودشونم مربوط بود و به هر حال می فه ...

من نميدونم اصلا ربطي هم شايد تداشته باشه ولي هز وقت هر چيلي رو ب يكي گفتم خراب شده يا درست پيش نزفته

دوستام و اطرافيان ميگن مرموزي ولي نميدونم چطور بهشون بگم ك اينجوري خيالم راحت تره تا وقتي قطعي نشه نگم

من نميدونم اصلا ربطي هم شايد تداشته باشه ولي هز وقت هر چيلي رو ب يكي گفتم خراب شده يا درست پيش نزفته ...

دقیقا منم همین کارو میکنم تا جایی که بتونم ولی میگم که این بار مثلا قطعی هم شده بود💔