2777
2789
عنوان

زندگی من وخانومم نظرات آزاد

396 بازدید | 39 پست

یه زن وشوهر32 ساله هردومون یه گل پسر 6ساله خوشگل درامد 14میلیونی کارمندی یه خونه 70متری یه پراید ...هردومون انسان سالم مستقل...هردو کم روحیه بخاطر از دو خانواده افسرده و دعوای زن وشوهری اومدیم پدرمادرامون ...عشق و محبت خانوادگی ندیدیم  محبت نمیکنن همش سردردن برامون کم کم قطع ارتباط شاید...من احساسی خانوم معمولی هردو عاشق هم... هردو زلال ...به خدا به پدرمادرای مردم حسرت میخریم چقد هوای بچه هاشونو دارن ...تصمیم گرفتیم مستقل بشیم..اما مشکل اصلی درامد کم با روحیه کم ...چیکار کنیم روحیمون بره بالا چون یزره اخلاقمون برعکسه زمان میبره ...نیازمند نظرات هم وطنان و باتجربه های نی نی سایت برای زندگی بهتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مدل تایپ کردنت شبیه اون پلیسه تو لیسانسه هاستبا لحن اون خوندم

😂😂😂اره

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

تفریحات کوچیک و کم خرج داشته باشید

به خانومتون زیاد محبت کنید که ایشون روحیه بگیرن و ایشون هم به شما محبت کنند

خونه که از خودتون دارید

درآمدتون هم معمولیه

مهم دل خوش هست که باهم دیگه داشته باشید

خوشبخت تر بشید🌺

خدا رحمت کنه اما ما بچه هم بودیم محبت و ارامش ندیدیم ...هیچی یادمون ندادن خانواده ها جز حلال حرام ام ...

خودت پدری .ستون خونه خودت باش برای بچت زندگی شاد درست کن .به این فکر کن که کسی دنبال خوشحال کردن تو نیست فقط خودت به داد خودت و بچت برس

تفریحات کوچیک و کم خرج داشته باشیدبه خانومتون زیاد محبت کنید که ایشون روحیه بگیرن و ایشون هم به شما ...

هنوز از عقده های و کمبودای زندگی قبلی خارج نشدیم مثلا من خودم از خانومم انتظار دارم احساسی تر باشه