32 سالمه مرد متاهل فرزن 6 ساله پسر خوشگلم دارم خانوم هم 32کارمند ماهی 14..خانواده های پدر مادریم هردو تعطیل مغزی هسستن یه خونه 80 متریم داریم با یه پراید...خانومم وخودم کم روحیه شدیم هم بی پولی هم خانواده های بد اخلاق و بی محبت هردومون ... تک و تنها ...خسته ایم هردو ...انرزی واسه روحیه دهی به همدیگه نداریم فقط مراقب پسرمون هستیم کم نمیزاریم ... .چیکا کنیم بی پولی بی روحیگی هر دومون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا نه اهل مطالعه نه اهل اینترنت ...اصلا شوهرداری بلد نیست
یه حسی دارم میگم کاش با یکی حرف میزدم دوست میشدم بعدش ازدواج یه اسمس احساسی بلد نیست ...دختر خوبیه دوسش دارم اما بلد نیست روحیشم نداره تازه این خوبه خواهراش انگاری مردن ...زن باید زنانگی بلد باشه ...................................هایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
اگه دوستش داشتین توی هر لباسی زنتون رو قشنگ میدیدین باور کنید اون زن هایی که بخودشون خیلی میرسن پول هم خیلی خرج میکنن ولی بازهم شما که این همه اهل مطالعه و اینترنت هستین باهم برین پیش مشاور شاید تاثیری رو زندگیتون داشت
یه حسی دارم میگم کاش با یکی حرف میزدم دوست میشدم بعدش ازدواج یه اسمس احساسی بلد نیست ...دختر خوبیه د ...
مشکل اصلی اینه نه من روحیه دارم بهش روحیه بدم نه اون خانواده ها ما رو افسرده کردن من م که اخلاقم عاطفیه خانومم بلد نیست . صدبار بهش گفتم کتاب بخون برو روانشناس پشتتم حقوق وماشین و...همه در اختیارشه فقط من ازش انتظار احساسات و به خودش رسیدن وحرف زدن دارم اهلش نیست . میگه کم کم .منم که دریای طوفانی شور واحساس ...لعنت به اخلاق من .