2777
2789
عنوان

گله دارد از زندگانیم جوانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 86 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی روحیگیو چیکار کنیم اخلاق من و خانوم برعکسه من احساسی خانوم خشک من پر حرف خانوم کم حرف

دقیقا داری منو شوهرمو توصیف میکنی، وضع مالیمونم مث شما 

اون توقع داره با این وضعیت من همیشه شاد وپر انرژی باشم اما نمیشه، زمین تا اسمون فرق داره دنیامون با هم

اصلا نه اهل مطالعه نه اهل اینترنت ...اصلا شوهرداری بلد نیست

یه حسی دارم میگم کاش با یکی حرف میزدم دوست میشدم بعدش ازدواج یه اسمس احساسی بلد نیست ...دختر خوبیه دوسش دارم اما بلد نیست روحیشم نداره تازه این خوبه خواهراش انگاری مردن ...زن باید زنانگی بلد باشه ...................................هایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

اگه دوستش داشتین  توی هر لباسی زنتون  رو قشنگ میدیدین باور کنید اون زن هایی که بخودشون خیلی میرسن پول هم خیلی خرج میکنن ولی بازهم شما که این همه اهل مطالعه و اینترنت هستین باهم برین پیش مشاور شاید تاثیری رو زندگیتون داشت 

یه حسی دارم میگم کاش با یکی حرف میزدم دوست میشدم بعدش ازدواج یه اسمس احساسی بلد نیست ...دختر خوبیه د ...

مشکل اصلی اینه نه من روحیه دارم بهش روحیه بدم نه اون خانواده ها ما رو افسرده کردن من م که اخلاقم عاطفیه خانومم بلد نیست . صدبار بهش گفتم کتاب بخون برو روانشناس پشتتم حقوق  وماشین و...همه در اختیارشه فقط من ازش انتظار احساسات و به خودش رسیدن وحرف زدن دارم اهلش نیست . میگه کم کم .منم که دریای طوفانی شور واحساس ...لعنت به اخلاق من .

اگه دوستش داشتین توی هر لباسی زنتون رو قشنگ میدیدین باور کنید اون زن هایی که بخودشون خیلی میرسن پو ...

زن باید خودشو محبوب مردش کنه ...اخه شما خودت زنی همسرت بهت میگه تو رو خدا به خودت برس لباسای رنگیتو بپوش...بابا خودش 4ساله میره ارایشگاه فقط بند میندازه میگه علاقه ندارم ارایشگر بشم ...کلا سه تا خواهرن انگار مردن ....خسته شدم .

[QUOTE=355630462]احساس و عاطفه باید بیشتر پیش شما خانوما باشه مال من برعکس شده .[/QUOTEاره درسته، ول ...

مگه منمیتونم ذات خونوممو عوض کنم ...خانوما در حسرت اینن اقاشون بهشون نگا کنه باهاش حرف بزنه و توجه کنه مال من شده اینه دق من .

کمبوداتو چطور برطرف میکنی

اوایل خیلی برام سخت بود ب مرور یاد گرفتم کنار بیام

ولی الان منم شدم مث خودش عین خیالم نیس دقیقاااا دارم عین خودش بی محلی میکنم وجالب اینجاس داره بهم علاقمند میشه

انگار بی محلی واقعا جواب میده

تو ختم تمام دلبرانی❤️💫