2777
2789
عنوان

گله دارد از زندگانیم جوانیم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 86 پست

عوض نظر خواهی از خانمهای اینجا درحالی که کاری از دستشون برنمیاد ب نظرتون بهتر نیست رک و صادقانه مشکل تون رو با همسرتون درمیون بگذارید؟

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه.خیلی جالبه‌.یک خانم که مادره و کارمند ازش چه توقعی داری آقای با احساس؟؟حالا که بچه داری به فکر خودت افتادی؟؟البته که همه مردها خیانت رو یک جوری توجیه میکنن

عوض نظر خواهی از خانمهای اینجا درحالی که کاری از دستشون برنمیاد ب نظرتون بهتر نیست رک و صادقانه مشکل ...

گزاشتم نتیجه نگرفتم گفتم شای خانوما ایرادای منو بکن شای د خودمم مشکل دارم

آقا ی احساسی خانوم مازود خسته میشن فقط پول بده خریدکنه غر نزن توی کارای خونه کمک کن تاحالش بیاد سرجا ...

یعنی حالش اومد سرجاش اونی میشه که من میخام ....32 سالشه بهش بگم موهاتو مدل بده دریغ از یکبار ...قبول دارم روحیه اونم مرده و بخاطر انتظارای من که نتونسته انجامش بده تو فشاره اما منم تو فشارم ...هیچ فامیل یا دوست شاد هم نداریم کمک کنه . اخرین راه مشاوره اونم بریم ببینیم چی میشه سه تا مشاور میریم و بیخیال پول وهزینش  .

مگه منمیتونم ذات خونوممو عوض کنم ...خانوما در حسرت اینن اقاشون بهشون نگا کنه باهاش حرف بزنه و توجه ک ...

خب باید بپذیرید که باهم تفاهم ندارید، وبنظرم درس شدنی نیست، چون خانومتون دست خودش نیست این اخلاقشه

ن قطعا طلاق راه حلش نیست، شما یه بچه دارید، هر کس تو زندگیش مشکلاتی دارع اگه میتونید تحمل کنید اگه ن ...

سه چهر تا روانشناس خیلی خوب بعدشم نمیتونم طلاق چون پسرم هست اونقدر پول ندارم مهریه و... و توان از ن وساختنو ندارم ...اگه خودم روحیم خوب بود کم کم خانوممو عوض میکردم بعدشم عشقمو به پسرم ومشغولیت با کارای دیگه و دانشگاه و پول و... .