2777
2789
عنوان

ینی من ریدم تو همچین خانواده هایی

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 37 پست
مگه خودت توی رشته تجربی نرفتی؟

من ب شخصه هیچوقت حق انتخاب نداشتم و خیر به زور فرستادن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقیقتا هم کار میکردم هم درس میخوندم شمام میتونی همین راهو‌ پیش بگیری خودت بشی حامی خودت حالا خانو ...

الان دیگه یه شرایط گندی درس کردن که هرچقدم سگ دو بزنی درجا زدی

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اینا دیگ چرته برا همون دکتر شدن تو حامی میخوای بدون حامی ب هیچی نمیشه رسید تو این خرابشده

منم باهوش نیستم ولی فامیلمون که سطح زندگیشون متوسط فقط خودش تو خونه خوند بدون هیچ کلاسی پزشکی قبول شد هرچیزی علاقه میخواد

الان دیگه یه شرایط گندی درس کردن که هرچقدم سگ دو بزنی درجا زدی

بهونه زیاده خانومی 

خودمونی بهت بگم سعی کن شل کنی و لذت ببری و نهایت تلاشتو بکنی ک خودتو بکشی بالا 

و گرنه ته تهش شوهرت میدن ب ی چاقال ک تا اخر عمر باید بیای از دست مادرشوهرو داستاناش اینجا تاپیک بزنی و عر عر کنی

هیچکی از خدا نپرسید چرا اون سیبو کاشت...؟
منم باهوش نیستم ولی فامیلمون که سطح زندگیشون متوسط فقط خودش تو خونه خوند بدون هیچ کلاسی پزشکی قبول ش ...

میشه بگید کِی قبول شد؟

چون بنده سگ دو زدم پارسال و قبول نشدم

بهونه زیاده خانومی خودمونی بهت بگم سعی کن شل کنی و لذت ببری و نهایت تلاشتو بکنی ک خودتو بکشی بالا و ...

بهونه؟😂😂😂چرا چرت و پرت میگی 

اره واقعا با این شرایط بایدم سعی کنم لذت ببرم

به سلامتی ایشالا موفق باشه

ولی دختر داییم باباش خیلی خرج کرد پزشکی قبول بشه ولی خب هوشش کم بود پرستاری قبول شد اول هوش بعد علاقه برو دنبال علاقه خودت اونجوری بدتر درجا میزنی و سنتم میره بالا و دیگه وقتت تموم میشه الان شغل آزاد بیشتر از دکتر در آمد داره

بهونه؟😂😂😂چرا چرت و پرت میگی اره واقعا با این شرایط بایدم سعی کنم لذت ببرم

مغز انسان برای انجام ندادن یکاری هزاران بهونه میتونه جور کنه 

منظورم از لذت اینه ک شرایطو بپذیر و باهاش کنار بیا ن اینکه خودتو در کنار این شرایط ببازی 

من توخونه ک‌ کتاب میخوندم بابام رد میشد با لگد میزد زیر کتابام 😂😂😂

هیچکی از خدا نپرسید چرا اون سیبو کاشت...؟
به سلامتی ایشالا موفق باشه

سلامت باشی انشالله خودتم به هرچی میخوای برسی من خودم پرستاری و معلمی دوست داشتم ولیچند سال پیش آزاد پرستاری  قبول شدم ولی خانوادم شهریه ندادن و معلمی هم چون اول باید میرفتی روستا نذاشتن الان بیکارو بی هدف خونه شوهرم شب تا صبح روزای تکراری پولم ندارم کلاسی چیزی برم 

سلامت باشی انشالله خودتم به هرچی میخوای برسی من خودم پرستاری و معلمی دوست داشتم ولیچند سال پیش آزاد ...

فدات شم گلی❤️ فدای سرت ایشالا بجاش زندگی خیلی خوبی داشته باشی

مغز انسان برای انجام ندادن یکاری هزاران بهونه میتونه جور کنه منظورم از لذت اینه ک شرایطو بپذیر و باه ...

درسته

امیدوارم موفق تر باشین