2777
2789
عنوان

زندگی با حقوق 13میلیونی

412 بازدید | 18 پست

سلام با 13 میلیون خیلی با مشقت زندگی میکنیم تازه کارمند هم هستم ...اسنپم کار میکنی خرج ماشین از درامدش بیشتره ...نظافت اپارتمان میرم چاره چیه ...چیکار کنیم چاره ای یا شغلی مد نظرتون هست با خانومم انجام بدیم

میگی کارمندی پس بمون اضافه کاری و تعطیل کاری 

بعدم درست ماشینت برس برو اسنپ درامد اسنپ الان خیلی خیلی خوب شده

هرچند ک زندگی با 13 ملیون در این حد ک شما میگی هم مشقت بار نیست

والا برادر من کار هست ادم کار نیست حداقل سمت ما اینطوره

مغازه داریم پرسنل میاد ماهی ۱۲ تا ۱۵ حقوق 

همراه غذا حداقل دو وعده که حتما گوشت و مرغ داره توش

کارم سبکه ۱۰ ساعت ولی بیشتر نشسته ن 😐

حتی قهوه و چای روزانه تابستون بستنی هر روز

فک میکنی کار میکنن؟ نه چون همه پول بدون زحمت میخوان

همین پریروز یکیشونو اومدن بردن چرا ؟سرقت موتور

خب بمونین کار کنین پول زحمت کشی مگه چشه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگی کارمندی پس بمون اضافه کاری و تعطیل کاری بعدم درست ماشینت برس برو اسنپ درامد اسنپ الان خیلی خیلی ...

اضافه کاری ساعتی 20هزار هست اونم میگیرم میشه صد ساعتش 2میلون...وقت ازاد زیاد دارم اگه تنها نبودم با یکی مغازه میوه یا با وانت اون تاظهر من تا غرب اما تک وتنها هستم

والا برادر من کار هست ادم کار نیست حداقل سمت ما اینطورهمغازه داریم پرسنل میاد ماهی ۱۲ تا ۱۵ حقوق همر ...

دهه ۸۰و۹۰ادم کارنیستن کارهای سنگین که دیگه هیچی تاچندسال دیگه بایدکارگربیادازخارج

کاربر مردهستم 
بخدا البته قسط و اجاره نداریم ولی ۷تومن هیچی نیست

نظافت راه پله و پارکینگ آپارتمان کار خوبیه روزی دو تا آپارتمان بری یک میلیون میشه زن و مردم فرقی ندارد فقط کافیه دیوار بنویس نظافت آپارتمان با تخفیف ....از اسنپ بهتره