2777
2789
عنوان

همسرتون چه شکلیه

250 بازدید | 35 پست

چه کارهایی می‌کنه که از کارش حس حمایت میگیرید ؟ 

چیا باعث میشه پیش خودتون بگید چقدر حواسش به من و زندگیمون هست ؟؟؟؟!!!

بگید از گمراهی در بیام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله کامنت بنویسم که نمیشه پز زیرپوستی روپوستی 

بعد یه حامله ای دلش نخواد و ویار کنه و شاید یکی شوهرش حمایت نمیکنه و آه بکشه و خوشیمون و نگیمو....

اگه این جریانا نیست یه جمله بگیم ....🥴😅

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

بگید لطفا واقعا نیاز دارم بدونم تو زندگی ها چه خبره

همیشه هر لحظه حواسش به من و دخترمون و زندگیمونه 

اولویتش و ثابت کرده ما هستیم حتی همه جا به زبون میاره 

امکان نداره دو سه ساعتی ازمون بیخبر باشه 

خصوصا تو جمع و مهمونی خیلی زیاد زوم میشه روم و این زیاد خوشایندم نیست بقیه فکر میکنن بی دست و پام انقد زومه روم🥴😅😅

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......

یه نمونه بخوام بگم

دیروز دانشگاه داشتم

مسیرش خیلی طولانیه و کلا بد مسیره

صبح زود من و برد دانشگاه 

رفت سرکار عصر برگشت دنبالم 

که من اذیت نشم

میدونه اسنپ سوار نمیشم اینجور مسیرا رو

به شدت حامی منه

به علایقم خیلی توجه میکنه 

تو مریضیا خیلی توجه میکنه بهم

مثلا یه حرف بزنم بگم من فلان رنگ دوست دارم

یادش میمونه یه چیز اون رنگی برام میخره

خیلی احترامم نگه میداره

تو همه موارد کاری و غیر کاری اول نظر من و میپرسه 

کلا وقت زیاد میذاره برام

الهی شکر❤

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

همسرم دور من میچرخید مثل پروانه، انقد حواسش به من و خانوادم بود، مریض میشدم هی پیگیری میکرد و اینا همه میگفتن خیلی دوستت داره، خیلی خوشگلم هست همه حسودیشون میشد و فکرمیکردن میمیره برام، خود احمقم هم همین فکرو میکردم

ولی بعدا فهمیدم تماام اون مدت داشته بهم خیانت میکرده

بنا بر این الان واقعا احساس بدبختی و ضعف میکنم و همش دلم میخواد یه شوهری داشتم که هیچی نداشت ولی عاشقم بود

حَسبی الله💫🍃
همیشه هر لحظه حواسش به من و دخترمون و زندگیمونه اولویتش و ثابت کرده ما هستیم حتی همه جا به زبون میار ...

وقتایی که ناراحتی یا مثلاً یه مشکل یا هدف شخصی داری چطوری حمایتت میکنه

همیشه هر لحظه حواسش به من و دخترمون و زندگیمونه اولویتش و ثابت کرده ما هستیم حتی همه جا به زبون میار ...

وقتایی که ناراحتی یا مثلاً یه مشکل یا هدف شخصی داری چطوری حمایتت میکنه