2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله بفرمایید

راستش من مدتی هست ک برای وسواس فکری رفتم دکتر

یک ماه فلوکستین خوردم دیدم تاثیری نداشت دوباره رفتم دکتر دوزشو زیاد کرد و بوسپیرون رو هم اضافه کرد ک الان ۱۰ روزه دارم میخورم

از نظراتتون توی تاپیک های دیگه فک میکنم شما هم مدتی قرص اعصاب مصرف میکردین برای وسواس درسته؟

اگه میکردی میشه نظرتونو بگین.. اینکه راضی بودین؟خوب شدین؟بعد چند وقت اثر کرد؟ و با همون اولین قرصی ک خوردین جواب گرفتین؟

ببخشید آنقدر پرسیدم آخه خیلی نگرانم و نا امیدم 🙁

راستش من مدتی هست ک برای وسواس فکری رفتم دکتریک ماه فلوکستین خوردم دیدم تاثیری نداشت دوباره رفتم دکت ...

من قرصم اینا نبود. رهاکین و آسنترا بود. بعد از دو هفته متوجه تاثیرش میشدم. ولی در نهایت هم قرص هم تراپی رفتن تاثیرش وقتی بود که خودمم واقعا میخاستم جلوی وسواس فکری را بگیرم. ی وقت که بی توجه بودم میدیدم هیچکدوم اثر نداره. در نهایت جفتشون را رها کردم. به این رسیدم من خودم باید رو خودم کار کنم. خودم باید مراقب ذهنم و افکاری که میاد توش باشم. خودمو کنترل کنم. اونا ی حالت موقتی داره . ... برا من که اینجوری بود. نمیشه با تجربه من توام جلو بری. ادم تا ادم ، نوع وسواس ها فرق داره...