2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اونی که دار دست بده داره 

ولی من همیشه میگم نظر خودمه به این اعتقاد دارم خدا به قلب آدم ها ذات آدم ها نگاه میکنه میده یا نمیده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چی میدن دقیقا؟

منظور کادو و سوغاتی اینجور چیزاست هدیه کلا یه چیزی که بخوان بهشون بدن همیشه بهترینشو به اونا میدن با اینکه طرف خودش وضعش خوبه ولی اونکه وضعش خوب نیست یا نمیدن یا یه جیز بیخودی براش میبرن

چون اونی که دار دست بده داره ولی من همیشه میگم نظر خودمه به این اعتقاد دارم خدا به قلب آدم ها ذات آد ...

خب ببین اون وضعش خوبه که میده ولی اون که نداره نمی‌تونه بنده خدا وگرنه بدش نمیاد در توان خودش میده.. بعد مثلا یه نفر بخواد برای اینا سوغاتی چیزی بخره همش بهترینشو میده به اون که اوضاعش خوبه 

منظور کادو و سوغاتی اینجور چیزاست هدیه کلا یه چیزی که بخوان بهشون بدن همیشه بهترینشو به اونا میدن با ...

همه اینطور نیستن.... بلا نسبت خاک تو سر کسی که انقد پست باشه همچین کاری کنه... من جای اون ادم فقیره باشم هر چی بهم بده سوغاتی اینا پرت میکنم تو صورتش ...

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤