2777
2789

برام سوال شده چرا یه عده علایم ندارن؟اصلا علایم بارداری از چه زمانی شروع میشه ؟چرا یه عده همه علایم بارداریو با هم دارند یه عده م هیچی!!!

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالشون ، من که همشو داشتم هزار بار جون دادم ، خیلی بارداری سختی داشتم 😕

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

چون اونا خوشبختن😂😂😂علایم میخوای چیکار برو حالشو ببر کاش منم علایم نداشتم گلاب به روتون 4 ماه پدرم درومد از بس بالا اوردم😂😂😂😂 مامانم اصلا علایم نداشته به گفته ی خودش میگه هیچی تازه دوقلو هم بودیم ولی بدون علایم همیشه خوشحال بودم فکر میکردم منم مثل مامانم باشم ولی نشدم😂😂😂

خوب بستگی به بدن ادم داره علایم من ازروز بیست وسه چهارپریودی شروع شدفقط سوتین نمیتونستم ببندم احساس خفگی میکردم دیگه هیچی نداشتم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
دست رو دلم نذار سندرم بی علامتی داریم خواهر

مگه بده منم هيچ علائمي ندارم من تا بچه داخل شكمم تكون نمي خورد اصلا نمي فهميدم حامله ام اين كه خيلي خوبه راحت به كارو زندگيم ميرسم اختلالي هم واسم نداره