2777
2789
عنوان

چرا بعضی باردارا علایم بارداری ندارن😞

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 66 پست
مگه بده منم هيچ علائمي ندارم من تا بچه داخل شكمم تكون نمي خورد اصلا نمي فهميدم حامله ام اين كه خيلي ...

الی جون من یه عمر فانتزیم این بود برم تو دستشویی عق بزتم همه پشت در جمع شن بگن مبارکه😁پس ارزوهای من چی می شه؟ اونوقت اون اکرم عوضی تو شهرزاد رابرا عق می زنه برای من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الی جون من یه عمر فانتزیم این بود برم تو دستشویی عق بزتم همه پشت در جمع شن بگن مبارکه😁پس ارزوهای من ...

یعنی مردم از خنده....😀 همون بهتر  که عق نزدی تمام دل و روده ات بهم میربزه

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....

ینی بتا پایین نیست؟من مشکوک به بارداری م ...اما هیجی ندارم نگرانم 😑

قبل موعدم علایم نداشتم موعدم که شد کمرم حالت گرفتگی پیدا کرده دور نافم حس میکنم سفت شده و درد میکنه ..خیلی زود به زود گشنمه م میشه و یه چیز دیگه تازگیا بیشتر دسشویی میرم و حس میکنم مثانه هم همیشه پره و فشار میاد بهش حتی وقتی م چیز کمی میخورم 

پسرم ،تو را نذر نوکری حسین بن علی علیه السلام نمودم 😊
یعنی جدی بچها میشه حامله بشیو هییییییچ علائمی نداشته باشی؟😁

آره عزیزم چرا نمیشه....من هر دوتا رو رااااحت بودم بجز بیماری  هایی  که بعدها دچارشون میشدم

تمام شهر هم زلیخا شدند....تو یوسف باش....

همسایم ۶ ماهه حامله بود تازه فهمید تازه کلی هم بشور بساب کرد ومبل جابه جا کرد فقط ی مقدار معدش اذیت میکردش و پری ئود نمیشد که فکر میکردم چون داره به بچه شیر میده واسه همینه خلاصه دید شکمش یکم اومده بالا رفت دکتر گفت بچت ۶ ماهشه😊

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همسایم ۶ ماهه حامله بود تازه فهمید تازه کلی هم بشور بساب کرد ومبل جابه جا کرد فقط ی مقدار معدش اذیت ...

😐😐😐😲😲😲😂😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😐😐😐😲😲😲😂😂😂😂😂😂

والا 😂الان ۷ ماهش شده میخواست سقط کنه دکتر گفت خیلی دیره به دکتر‌گفت‌پرونده تشکیل بدم دکتره‌میگفت اخه با چی؟نه سونویی نه ازمایشی دادی تو پروندت چی بذارم؟ی کوچولوی یک سال وچهارماهه داره بنده خدا

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴