2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کسی که دوسش داشتم یه زمانی،کسی ازحسم خبرندلشت یهویی امدخواستگاریم برام مثل معجزه بود

من توی اون مدت ایات۲۹و۴۱سوره فاطررومیخوندم ویه روش ختم ایت الکرسی بوداونم روز پنجمش بودم که درکمال ناباوری اون اقاامدخواستگاریم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
بلهبا توجه به شرایط بدنیم بدون دوا دکتر محال بود باردار بشماما اتفاقی فقققط با یکبار عدم جلوگیری بار ...

عزیزدلم هزار ماشالله انشالله خوشبختی و موفقیتشو ببینی

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

اگه معجز مالی دارین بگین

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
پسر عموم رفت تو کما ضریب هوشی ۲ بود اگه ۲ تا دیگه میومد پایین میمرد اما خداروشکر زنده موند و به این ...

الحمدالله هزار ماشالله انشالله همیشه خوشبخت باشه

اره کسی که دوسش داشتم یه زمانی،کسی ازحسم خبرندلشت یهویی امدخواستگاریم برام مثل معجزه بودمن توی اون م ...

عزیزدلم انشالله همیشه خوشبخت باشید.

منم دقیقا مثل شما یکی رو دوست دارم ولی امیدی ندارم که برگرده

بله 

من دو سال یه قسمت اندازه کف دست از پوستم حساسیت به دارو نشون داده بود و اگزما داشت

این دوسال دکتر به دکتر رو گشتم چه تو تهران چه شهر خودمون

اینقدر دارو ترکیبی و ...استفاده کردم ولی فایده نداشت

شاید به بقیه میگفتی براشون خنده دار بود ولی برای منی که بشدت حساسم روی ظاهر از مرگ بدتر بود 

اینقدر گریه میکردم مامانم می‌گفت خونه رو هم اگه شده برات می‌فروشم می‌فرستمت هر کشوری که بگی بری دکتر

تا اینکه داشتم میرفتم حموم گوشی رو یه لحظه چک کردم یه لایو دیدم توی اینستاگرام از حرم حضرت رقیه

ازشون خواستم که این مشکلم برطرف بشه

رفتم حموم وقتی برگشتم از حموم دیدم هیچ اثری از اون اگزما و حساسیت نیست

یعنی به ده دقیقه نرسید که درست شد

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

عزیزدلم انشالله همیشه خوشبخت باشید.منم دقیقا مثل شما یکی رو دوست دارم ولی امیدی ندارم که برگرده

ممنون عزیزم انشاالله اگه به صلاحته حتما میاد اون ادم که من قبلا دوستش داشتم یهواصلا معلوم نشدچیشد یهوهمچی بهم خورد خداروشکرنشدازدواج کنیم

الان من یکی دیگه رودوست دارم فعلا دارم استغفارمیگم که بهش برسم بنظرم شمام این استغفاربگو

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم