2777
2789

بچه ها من 24سالمه و نزدیک 2ساله که شاغلم 

تصمیم گرفته بودم که ماشین در بیارم و بعد از دیدن ماشین های مختلف با شرایط مدیران خودرو وسوسه شدم و با زور و ضرب ماشین x33 کراس اتومات اسم نوشتم و توی این دو سال که کار کردم چند تا سکه ی طلا خریدم (اون موقع ارزون تر بود) و بابام هم کمکم کرد...

الان سکه به شدت گرون شده و من برای تکمیل وجه سکه هارو فروختم و سکه الان رسیده به48تومن!

الان که تو سایت ها و اینستا میگردم میگن ماشین چینی اشغاله و نمیدونم 3سیلندره و زور نداره و عقبش خشکه و جا پا نداره و ....

من که کلا ماشین لاکچری هم شوهرم نداره یه 206کاملا قدیمی و فرسوده...الان نمیدونم به همین غم و ناراحتیم ادامه بدم؟

اشتباه کردم؟

این ماشین مثل سکه برام سود نداره؟

واقعا فروش نمیره؟خرابی داره با اینکه دارم خشک در میارم؟

قسمتون میدم هرکسی میدونه بگه...3روزه افسردگی گرفتم

شغلت چیه عزیزم؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارمندم البت اینم جا انداختم که من تا 5سال همه ی حقوقم میره واسه پاس کردن قسط ماشین

منم کارمندم ، البته هنوز دانشجو ، خیلی دوست دارم درآمد خوب داشته باشم

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 
ایشالله در آینده میشی منم تازه فارغ التحصیل شدمشما نظری نداری؟آشنایی نداری بپرسی...کمــــک

نه نمیدونم این چیزا رو