2777
2789
عنوان

کاربرای اقای نامحترم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدزن نبودن همین نرهای زن نمابودن عوضیا

یعنی جوری طرف داری کرد زنه که مطمین شدم دنبال شوهر اینجا میگرده

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

فکر نمیکردم طرفدار داشته باشن

اووووووه 

خدایی بری بخونی به عمق فاجعه پی میبری

قفل کردن دیدم راست راست داره فوشم میده که چرا دست مردی که بهم درخواست داده رو کردم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

عزیزم بدونم اقان معلومه قبول نمی کنمتو پروفایلشون زدن خانوممممم

خانما رو چرا قبول میکنی؟ من هیچکیو قبول نمیکنم مگه اینکه طرف بیاد تو تاپیکام بگه در مورد فلانمسئله کار واجب باهات دارم نمیشه عمومی بگم

وگرنه با تاپیک با دیگران صحبت کنید چرا باید خصوصی باشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
تو پروفایلشون میزنن خانومن عوضیا

دنباشید شکاری درخواستشان قبول نکنین

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
از کجا میدونی اونی که پشت گوشیه کیه چه شخصیتی داره

نمی دونم والا شاید

تا الان خانومارو قبول می کردم

الان چندروزه تو پروفایلشون زدن خانوم بعد پیام که میدن میگن اقان وای خیلی اعصابم خورد میشه

قرص من اون چشم پر از بغض توععع