2777
2789
عنوان

آیا به نظر خودتون زیبا هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 140 پست
دوست دارم کلا پاک کنم برم بکارم

اره کاشت ابرو هم قشنگه

ولی بینیت زیاد عمل لازم نداره بنظرم اگه خیلی دوست داری عمل کنی عملش کن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم اون عکس یه ساعت بعد حموم بود تو آشپزخونه یه پیشبند هم تو گردنم😂فقط رژ داشتم

درکل عکستون قشنگ بود 

من فکر کردم عکس مربوط به مهمانی یا تولد 

تصور کردم موهاتون فره😅

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
اره کاشت ابرو هم قشنگهولی بینیت زیاد عمل لازم نداره بنظرم اگه خیلی دوست داری عمل کنی عملش کن

آره خیلیا میگن عمل نکن 

ولی خودم تصمیم دارم حتما عملش کنم 

عمل بینی خیلی آدمو عوض میکنه🤌

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دقیقا با پذیرش واقعیتها،پذیرش نقص ها و توانمندی ها،با مطالعه و نهایتا با همسر خوب

چقدر عالی، تبریک میگم 🧡

میشه بعدا ازتون کمک بگیرم در رابطه با پذیرش؟ الان دیر وقته و حتما میخواین استراحت کنین 

خصوصی نه البته، بعدا توی یکی از تاپیکاتون شاید سوالاتم رو بپرسم 

هر زمان شد و تونستین جواب بدین لطفا، ممنونم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

آره خیلیا میگن عمل نکن ولی خودم تصمیم دارم حتما عملش کنم عمل بینی خیلی آدمو عوض میکنه🤌

اره خدایی عمل بینی کلا صورت رو تغییر میده

منم بینیم مشکلی نداره ولی چند ماهه دارم بهش فکر میکنم🤭😂

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

درکل عکستون قشنگ بود من فکر کردم عکس مربوط به مهمانی یا تولد تصور کردم موهاتون فره😅

ممنونم لطف داری نه عزیزم تو اون عکس کوزت شده بودم😅

خوب من موهام فره😅از حموم میام باز میزارم سیم تلفنی فر میخوره بالا میره🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

اره خدایی عمل بینی کلا صورت رو تغییر میدهمنم بینیم مشکلی نداره ولی چند ماهه دارم بهش فکر میکنم🤭😂

بیا باهم بریم😅تهرانی؟

ممنونم لطف داری نه عزیزم تو اون عکس کوزت شده بودم😅خوب من موهام فره😅از حموم میام باز میزارم سیم تلف ...

قربونت 😍😍 فرفری خیلی هم قشنگ

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بیا باهم بریم😅تهرانی؟

نه عزیزم تهران نیستم ولی بخوام عمل کنم میام تهران پیش دکتر مفرد

من میترسم پشیمون بشم چون بینیم واقعا هیچ مشکلی نداره 

وگرنه صدبار عمل کرده بودم

نه عزیزم تهران نیستم ولی بخوام عمل کنم میام تهران پیش دکتر مفردمن میترسم پشیمون بشم چون بینیم واقعا ...

دقیقا منم یکسال تو همین فکرم همش میترسم پشیمون شم 

ولی از طرفی دوست دارم نیم رخم عوض شه

دقیقا منم یکسال تو همین فکرم همش میترسم پشیمون شم ولی از طرفی دوست دارم نیم رخم عوض شه

اونایی که بینیشون خوبه معمولا پشیمون میشن

من بچه که بودم خیلی اصرار داشتم عمل کنم رفتم پیش یه جراح تو شهر خودمون گفت هیچ تغییری نمیکنی بینی خودت خوبه

حتی پیش دکتر روزینا بشارتی زاده رفتم گفت عمل لازم نداری

ولی هرچند وقت یکبار بی دلیل یادم میفته بینیمو عمل کنم🤦🏻‍♀️😂😂

اونایی که بینیشون خوبه معمولا پشیمون میشنمن بچه که بودم خیلی اصرار داشتم عمل کنم رفتم پیش یه جراح تو ...

پس تو معلوم بینیت قشنگه بیخیال شو دختر 

عوارض زیاد داره

من از نیم رخم خوشم نمیاد دلیل اصلیم همینه