2777
2789
عنوان

امشب دلم به اندازه کل دنیا گرفته

91 بازدید | 9 پست

این روزا خسته ترینم

احساس میکنم کم آوردم

باردارم

اشتهام به همه چی صفره

معده درد و بی حالی و حالت تهوع دائم

اینارو دارم با جون کندن میگذرونم...اما سرزنشا و احساس بدی که اطرافیانم بهم میدن داره نابودم میکنه

همش میگن بچه گناه داره به زور غذا بخور...تلقین نکن...

آخه چه تلقینی...من این حالمو برا کافرم نمیخوام...آرزومه بوی غذا میاد حالم بهم نخوره

بقران دارم جون میکنم

حتی دیگه نون خالی ام از گلوم پایین نمیره

جز شوهرم هیچکس درکم نمیکنه

من از هیچکس کوچیکترین توقعی ندارم اما حداقل بهم حس بد ندن

از لحاظ روحی و جسمی داغون شدم این مدت

هیچکس نمیفهمه که من از همه برا بچم دلسوز ترم ولی چیکار کنم که حتی آبم میخورم بالا میارم...آخه چیکار کنم من

تروخدا برام دعا کنید

من خیلی آرزوها داشتم برای مادر شدنم...دعا کنید حالم خوب بشه

دلم خیلی گرفته :(

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهممو دقیقا تجربه کردممن با دمیترون یکم اروم میشدم

تاثیر نداشت برام عزیزم

گاهی آدم تو جنگ با خودش باید اونقدر پیش بره که یه ویرونه بسازه از وجودش...اونوقت از دل اون ویرونه یه نوری، یه امیدی، یه جراتی جرقه میزنه... بس نیست این همه ناکامی؟این همه بدبختی...توی دنیایی که دو روز بیشتر نیست،منتظر چی هستیم؟کدوم معجزه؟کدوم خوشبحتی باد آورده؟🍀

ویار داریدیگه عادیه منم 4 ماه به زووور غذا میخوردم3 روز یکبار چیزی نشد اتفاقا دخترم خیلی باهوش و هنرمند شد

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
حداقل برو دکتر هگه فشارت پایین سرم بزن

چن بار زدم ولی اونم میگن قندو میبره بالا

عزیزم کاملا قابل درکه هفته چندم هستی

۱۲ هفته و ۵ روز

گفتن بعد ۱۲ هفته خوب میشی ولی بخدا بدتر شدم

ویار داریدیگه عادیه منم 4 ماه به زووور غذا میخوردم3 روز یکبار چیزی نشد اتفاقا دخترم خیلی باهوش و هنر ...

الان از ضعف و معده درد دارم دیوونه میشم

الان از ضعف و معده درد دارم دیوونه میشم

برو دکتر قرص میده اوکی میشی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻