2777
2789
عنوان

اگه امسال نفرستمش مدرسه چی میشه

847 بازدید | 52 پست

نیمه اول 96 هس

اول سال تشنج کرد، بدون دلیل

7 ماهه جیگرم خون هس، ام آر ای سالم بود

دکتر میگه باید حداقل یک و نیم سال دارو مصرف کنه 

تا قبل مدرسه ها خوب بود، اما از روزی ک این مدرسه لعنتی باز شده، همش حالش بد هس

روزای اول حالش بد شد، اما خداروشکر ب تشنج نکشید

امروز عصر دوباره حالش بد شده، ک من خونه نبودم، مامانم بغلش کرده و نذاشته ب تشنج بکشه(همش میگه میترسم جدیدا) 

الانم تازه خابم برده بود، دیدم مامانم میگه هیچی نیس، هممون پیشتیم، فهمیده دوباره داره می‌ترسه، سریع پاشدم بغلم کردم

چشاش رف، وتشنج کرد😭

معلم هم میگه تمرکز نداره، باهاش کار کن

مشقاشو نمینویسه، این چن شب سر مشق نوشتن کلی گریه کرد

میخام نذارم بره تا خوب بشه

سال بعد بره ب مشکل نمیخوره، قبول میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترتون نباید دارو دریافت کنه؟

دختر منم پارسال اینطوری شد تو تاپیکم هست 

منم نفرستادم مدرسه

اصلا و مطلقا بخاطر درس اذیتش نکن

میدونی هربار تشنج سلول های مغزش آسیب میبینه؟

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

آره قبول میکنن ولی حتما پیش یه متخصص اعصاب و روان ببرش گناه داره بچه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نه نامه ببر 

امسال استراحت کنه دارو بگیره 

بلا و بیماری دور باشه خدا سلامتی کامل بده 🙏

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

ان شالله که خدا شفا بده. و ب ارامش برسید 

هرجور صلاح میدونید  مطمئنا سلامتیش در اولویت هست عزیزم

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

چرا بخاطر مشق بچه رو مجبور میکنی گریه کنی فعلا که اسمش هست هر موقع حالش خوب بود بفرس حتی هفته یکی دوبار بره اشکال نداره فقط حالش خوب باشه و به مدرسه عادت کنه چون احتمالا سال دیگه هم سر عادت کردن مشکل داشته باشی نهایت سال بعد دوباره میره تکرار پایه مشکلی نیست والله این همه درس خوندیم چی شدیم که به خاطر درس یه بچه اینقدر استرس بدی 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم