2777
2789
عنوان

اگه امسال نفرستمش مدرسه چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید از چیزی ترسیده ببریدش پیش ی دعا نویس

اره

فیلم میبینه یهو میترسه

چن روز قبل خیار شور گرفته بودم، تو پلاستیک بود، گف میخام

پلاستیکو بردم جلوش ک برداره یهو حالتش عوض شد

بغلم کردم گف ترسیدم، حالش جا اومد گفتم از چی ترسیدی، گف از خیار شور😭

بازی میکنه میترسه

اصلا موندم 

بچت ببر پیش روانشناس مشاور نه روانپزسک ک دارو بده ببین نظرش چیه 

دوم اینکه ی چیزی اذیتش میکنه ک اینجوری میشه یا رفتار شما و پدرش مناسب نبوده

سوما هیچی ارزش بخطر انداختن سلامتی بچه رو نداره با مدیرش صحبت کن روزی دوساعت بره فقط زنگ فارسی یا ریاضی چون ابتدایی اموزشش راحته خودتون ازپسش برمیاد 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ارهفیلم میبینه یهو میترسهچن روز قبل خیار شور گرفته بودم، تو پلاستیک بود، گف میخامپلاستیکو بردم جلوش ...

این از ی چیزی شدید ترسیده دختر سه ساله منم مثل اون شده بود از هرچیزی میترسید حتی از خنده من وحصت میکرد بردیم براش دعا نوشتن خوب شد به خدا 

بذار یکسال دیرتر بره جی میشه مگه. بهش استرس وفشار وارد نکن

آخه الان 97 نیمه دوم باهاش تو یک کلاسن

سال قبل باید میرفتم گفتم کوچیکه اذیت میشه

امسال هم بخاد اینجوری بشه نمیذارم

آخه الان 97 نیمه دوم باهاش تو یک کلاسنسال قبل باید میرفتم گفتم کوچیکه اذیت میشهامسال هم بخاد اینجوری ...

امسال کلاس چندمه؟؟

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
نظر دکترش چیه؟ولی خب اره واقعا سلامتیش مهم تره حالا یسال دیرتر که هیچی نمیشه

دکترش میگه خیلی از بچه ها تو این سن یهو اینجوری میشن

هیچ چیز خاصی نمیگه

ام آر ای هم سالم بود

آخه الان 97 نیمه دوم باهاش تو یک کلاسنسال قبل باید میرفتم گفتم کوچیکه اذیت میشهامسال هم بخاد اینجوری ...

هیچ اشکالی نداره

اصلا ۲۰ سالگی دیپلم بگیره

ببین من به دلیلی تو مدرسه خیلییی تحت فشار و استرس بودم. هنوز با یاداوریش حالم بد میشه

بزار بچه اروم تر بشه و همشم زیر نظر پزشک و مشاور باشه

دارو هم استفاده میکنه

چه دارویی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

ارهفیلم میبینه یهو میترسهچن روز قبل خیار شور گرفته بودم، تو پلاستیک بود، گف میخامپلاستیکو بردم جلوش ...

حدیث کسا بزار براش هروز با صدای خیلی کم بزار تو خونه پخش بشه. نیاز نیست مجبورش کنی کنی گوش بده همین که حین بازی غذا و...صداش ب گوشش بخوره خیلی ملایم که اذیت نشه. چهار قل و ایه الکرسیم زیاد بخون براش. 

موقع خواب هم ی چهار پایه ای چیزی بزار بالا تختش ی قران کوچیک بزار بالاسرش. 

ان شالله که تاثیراتش رو هرچه زودتر میبینی. حدیث کسا فراموش نشه حتما انجام بده

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

توخونه معلم خصوصی بکیر و خودت هم بزار پشتش یادش بده حسابی فقط امتحان بده از،سال بعد حتما بره دوم چون هشت ساله پیشه برای کلاس اول جالب نیست اونجوری

خیلی بچه ها زمان کرونا عملا تو خونه کلاس اول رو خوندن خیلی هم خوب یاد گرفتن با مدرسه هماهنگ باش خرداد فقط امتحان بده زیر نظر دکتر قرصاش هم بخوره انشالله خوب میشه 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو