2777
2789
عنوان

❤️ ویژگیهای افراد اصیل تو رابطه

452 بازدید | 9 پست

❤️‏۱) تمرکزشون روی یه نفره

همونقدر که به کار و اهدافشون متعهدن توی زندگی عاشقانه هم تمرکزشون روی یه نفره و بشدت متعهدن، وقتشون رو با تیک زدن و پریدن با این و اون هدر نمیدن

💛‏۲)قدردانن 

با بقیه جوری رفتار نمی‌کنن که انگار کاری که براشون انجام دادن وظیفه بوده، بشدت تشکر می‌کنن و بین آدما براساس موقعیت اجتماعی یا شغلشون تفاوتی نمی‌ذارن

😄‏۳) تا جای ممکن به رشد بقیه کمک می‌کنن

برخلاف اونایی که دنبال تخریب و حسادت به موفقیت بقیه‌ن، افراد High value

به رشد دیگران کمک هم می‌کنند و با موفقیت اونها خوشحال میشن

💚‏۴) باهرکسی مثل خودش رفتار نمی کنن

واقعیت اینه شخصیت و اصالت اونها اجازه نمیده برای تلافی دست به هر رفتاری بزنن

💜‏۵) صداقت عجیبی دارن

نقش بازی نمی‌کنن و خود واقعیشون هستن

حتی قسمت هایی که نقاط ضعف اونها حساب میشه رو پذیرفتن

💛‏۶) همونقدر که حد و مرزهایی که دارن برای خودشون مهمه، به حد و مرزهای بقیه احترام میذارن

+ اهل اصرار بی جا نیستن

💚‏۷) موفقیت، ثروت، شغل؟ نه هیچکدوم

اونها ادمارو براساس رفتار و اخلاقشون می‌سنجن

‏خلاصه که اصالت داشتن توی رفتار و شخصیت آدماست، نه مدرک تحصیلی و ماشین و شغل اونها

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا یه دونه از اینایی که گفتی تو پسرای ایرونی نیس که نیس

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

مورد ۴ رو قبول ندارم

یه بزرگی میگه شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره تو کی باشی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

سلام. ببخشید من در روز حدودا یک ساعت وقت ازاد دارم. میخام ترید رو یاد بگیرم. یه تایم کوتاه مثلا یکی دو ماهه کلاس رفتم ولی بنا به دلایلی کلاس لغو شد. میخام دوباره شروع کنم.هدفم واقعا درامد. میدونم میگید سود و ضرر داره. قبول دارم. ولی شما میشه یه جایی معرفی کنید من اموزش رو شروع کنم؟ یکی از دوستانم ماهیانه ۶ تومن میداد کلاس. به نظرتون ارزش داره مثلا یه وام ۱۰ تومن بگیرم بدم پول کلاس؟ یا جایی هست رایگان؟ رایگان بدردبخور. خیلی سردرگمم. ذهنم رو خیلی مشغول کرده ترید. یه کمکی میکنید من نصمیم درست بگیرم تو این زمینه؟؟ ممنون

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

سلام. ببخشید من در روز حدودا یک ساعت وقت ازاد دارم. میخام ترید رو یاد بگیرم. یه تایم کوتاه مثلا یکی ...

نیازی به کلاس رفتن نیست

تمام آموزشات رایگان در اینترنت مخصوصا یوتیوب موحوده 

فقط باید ببنید با چه سبکی و با چه استادی راخت هستید اگه انگلیسی بلد هستید اساتید خارجی بهتر هستند اگه بلد نیستید از استادای ایرانی یاد بگیرید اصلا آسون نیست دارای فشار روانی و استرس زیادی هست حداعقل یک سال تا ۲ سالی طول میکشه آموزش دیدن و تمرین و... بازم معلوم نمیشه موفق بشید یا نه

چون استادای زیادی هست پمیتونم کسی رو‌ معرفی کنم

ترجیحا سبک های عرضه و تقاضا و اسمارت مانی و ict. رو اگه میتونید یاد بگیرید این مسیر سختی زیاد داره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
نیازی به کلاس رفتن نیستتمام آموزشات رایگان در اینترنت مخصوصا یوتیوب موحوده فقط باید ببنید با چه سبکی ...

سلام. ممنون از پاسخویی تون. نه زبان بلد نیستم. خب میشه لطفا یکی دو تا استاد خوب معرفی کنید ؟

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

سلام. ممنون از پاسخویی تون. نه زبان بلد نیستم. خب میشه لطفا یکی دو تا استاد خوب معرفی کنید ؟

هر سبک تحلیلی چندین استاد داره که از استادای خارجی یاد گرفتن و دانش و تجربه خودشون رو هم اضافه کردن به آموزش اساتید خارجی

پس نمیتونم استادی رو معرفی کنم هیچ استادی نسبت به بگیه برتری نداره