2777
2789
عنوان

عمل ترمیم بینی

115 بازدید | 13 پست

بچه ها چجوری میتونم دکترمو راضی کنم مجدد ترمیم کنه بینیمو باید چه چیزایی بگم؟بینیم کاملا افتاده شده و حسابی بزرگه😔باورتون میشه من برای عمل حتی حلقه امو فروختم😫

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته عمل کردی؟دماغ قبلت خیلی بزرگ بود؟

۹ماه.آره بزرگ بود 

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰
چن وقته عمل کردی

۹ماه

نوک بینی منو ترمیم کرد ولی الان بدتر شده سوراخاش تابه تاعه😐اگه بلد بود خوب عمل کنه همون اول کارشو د ...

تو مطب ترمیم کرد؟دکترت کی بود عزیزم؟

دکتر من خیلی کاربلده از شانس بدم مال منو گند زده

من ۱۱ ماهه عمل کردم نمیدونم هنوز ورمه یا همنقد بزرگه

بعید میدونم ورم داشته باشیم ما دیگه🥲

تو مطب ترمیم کرد؟دکترت کی بود عزیزم؟دکتر من خیلی کاربلده از شانس بدم مال منو گند زده

بله تو مطب اسمشو نگم بهتره تو شماله مطبش

خوب اگه کار بلده راضیش کن ترمیم کنه برات

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘

بله تو مطب اسمشو نگم بهتره تو شماله مطبشخوب اگه کار بلده راضیش کن ترمیم کنه برات

نمیدونم چجوری راضیش کنم😔چی بگم بهش؟

اذیت شدی شما؟ترمیم خیلی درد داشت؟باز تامپون و...گذاشت برات؟

نمیدونم چجوری راضیش کنم😔چی بگم بهش؟اذیت شدی شما؟ترمیم خیلی درد داشت؟باز تامپون و...گذاشت برات؟

انقد برو مطب با عاصی بشه و موافقت کنه😂

واسه من خیلی درد داشت چون شاخک بینیم بزرگ شده بود اونو با کوتر سوزوند😑😑😑😑😑😑😑😑😖😖😖😖😖😖😖یکمم غضروف نوکشو برش داد که ای کاش نمیداد😂سوراخام تابه تا شده

۵بار هم آمپول بی حسی زد کلی جیغ کشبدم

من مهر میزنم🗿💅🤡🦥😁💘