شفقنا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 384 عنوان هفته بیست و یک بارداری 71 بازدید | 6 پست سلام کسایی که هفته ۲۱ /۲۲ بارداری ان بیاین دور هم باشیم.. 1403/07/12 | 00:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7526 سلام عزیزم دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
شفقنا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 384 سلام عزیزم سلام خوبی عزیزم ؟منم یه دختر دارم اتفاقا..دومی چیه برای شما؟
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7526 سلام خوبی عزیزم ؟منم یه دختر دارم اتفاقا..دومی چیه برای شما؟ دومی هم سونو گفته گل دختره .......من دختر اولم چهار ساله س شما چطور؟ دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
شفقنا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 384 دومی هم سونو گفته گل دختره .......من دختر اولم چهار ساله س شما چطور؟ چه جالب دختر اولم حدود چهار سالشه. دومی هم دختره.به سلامتی ان شاءالله این هفته هارو بگذرونیم ...
مسافر_عاشق عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 7526 چه جالب دختر اولم حدود چهار سالشه. دومی هم دختره.به سلامتی ان شاءالله این هفته هارو بگذرونیم ... انشاالله عزیزم .... من که تو این بارداری خیلی اذیت شدم دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
شفقنا مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 384 انشاالله عزیزم .... من که تو این بارداری خیلی اذیت شدم منم بارداری قبلیم خیلی راحت تر بود.. اصلا متوجه نبودم باردارم!الآن گاهی درهای شکمی دارم و ... کلا مثل اونموقع نمیتونم فعالیت کنم..