2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی درس عبرت نشد براتون؟

تو این بی بازاری و کسادی بازار و بیکاری مجبوریم ی جورایی حداقل مهم اینه الا فهمیدم باید تند تند سودارو برداشت کنیم سری پیش هم من پولم دو س برابر شده بود ولی طمع نزاشت برداشت کنم گفتم بمونه بیشتر بشه سر همون نزدبک دو میلیارد پولو ضرر دادیم😭

تو این بی بازاری و کسادی بازار و بیکاری مجبوریم ی جورایی حداقل مهم اینه الا فهمیدم باید تند تند سودا ...

ای دادبیداد ما اولین بار بود نمی‌دونستیم چیکار کنیم ما پول میریختیم نگو اون کثافتا جم کردن رفتن

ی برنامه دیگ هم اومده تقریبا میشه گفت مثل فلوکس کارته نمیشه گفت مطمعن چون بلاخره همشون از ی گندن دیگ ...

اسمش چیه برنامه؟ ماهم داریم دنبال یکی دیگه میگردیم ولی پولی هم نمونده دیگع

تو این بی بازاری و کسادی بازار و بیکاری مجبوریم ی جورایی حداقل مهم اینه الا فهمیدم باید تند تند سودا ...

بنظر من این پولا خوردن نداره خداروشکر پول حروم نیومد سر سفرم من بعد از کلاهبرداری متوحه شدم کلا سود این برنامه حروم هست

شما فکرکن پولی که شما میگیرید پول زیر دست شماست که مطمین باش اونام راضی نیستن

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

بنظر من این پولا خوردن نداره خداروشکر پول حروم نیومد سر سفرم من بعد از کلاهبرداری متوحه شدم کلا سود ...

خوب عشفم میشه زیر مجموعه نگیری دیگ این سایتا ی جورایی مث جنگ میمونه بین مردم باید هرکی برا خودش تلاش کنه تقریبا