2777
2789
عنوان

خاتون

285 بازدید | 32 پست

واییییی بچها من الان دارم سریال خاتون رو میبینم

چقد دلم گرفت

تف ب خاتون

اصلا لیاقت شیرزادو نداشت

یا حرف و رفتارای شیرزاد یاد عشق قدیم و همیشکیم افتادم

کاش بود و بازم نازم رو میکشید

کاش بود...ولی با تموم زجر و اذیت هایی ک هر دومون تو اون رابطع کشیدیم هیچوقت از گذشته پشیمون نیستم چون اون نشونم داد عشق دوطرفه چقد قشنگه.‌یادم داد عشق اول بودن چ حس قشنگیه.یادم داد دوست داشته شدن قشنگ تر از دوست داشتنه

نفسم شبت خوش

بزرگت کردم و دادمت دست دیگری💔

جونمون واسه هم درمیرفت اما نزاشتن کثافتا

واییی یادم انداختیییییی افسرگی بعد از فیلم گرفته بودم سرش😂😐 خاتون دیوونه شیرزاد بدبخت اینهمه کارکرد واسش 

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی نرسیدن بهش قشنگ تره.بخدا منم تجربه کردم

نههههه اینا شعاره بخدا

هیچ میدونی تا مغز استخون دلتنگی یعنی چی؟

ته ریش یه مرد رو ببینی یادش بیفتی؟یه مرد ناز زنشو بکشه یادش بیفتی؟هیچ میدونی من امروز وسط فیلم وقتی سیاوش ب جیران گف میخاد برم ننم رو بیارم ازت خواستگاری کنه چ حالی شدم؟مامانم گف آخییی چقد زور داره ب اون کسی ک بخوایی ندنت...اشک از چشام سرازیر شد خواستم بگم دختر خودت تا مغز اسخون عشقو چشیده خواستم بهش بگم اون لحظه ها شما حتی نمیدونستین من تو دلم چی میگذره چون ب روم نمی اوردم

کاااااش خدا پادرمیونی بلد بود

کاش خدایی کردن بلد بود

۳سال از جداییمون داره میگذره اما من هنوز عاشقشم پس هوس نیس

نه اتفاقا من اصلا از شیرزاد خوشم نمیومدیه شخصیت بی خیال و مستبدی داشتکه حتی برای رابطه هم از زورش اس ...

عزیزم فقط واسه یه سیلی طلاق؟

واقعا اینو عاقلانه گفتین؟

زندگی این چیزا رو هم داره

خاتون خیلییی زبون دراز بود .جلو هرکی هرچی از دهنش می اومد بار شوهرش میکرد

یه نصیحت از من خواهرت داشته باش:گاهی لازمه الکی ب مردت قدرت بدی.بزار فکر کنه اون تصمیم گیرندست و حرف حرف اونه

اونجور رام خودت میشه و هرچی تو بکی بخاطر دلت اجرا میکنه

کاری ک خاتون اصلاااا بلد نبود 

فقط میگف خودم درست میگم شما عمل کنید

کی نزاشت خودش خواسته بره من عاشق یکی ام حتی اسمون به زمین بیاد هیچکس نمیتونه از دلم بیرونش کنه

قصش خیلییی طولانیه

ولی بدون گاهی زور آدما از خدا هم بیشتره چه برسه ب تو

منم اوایل اینجور بهم میگفتیم

عزیزم فقط واسه یه سیلی طلاق؟واقعا اینو عاقلانه گفتین؟زندگی این چیزا رو هم دارهخاتون خیلییی زبون دراز ...

نه فقط برای یه سیلی نبود

کلا درک نداشت و درگیر مقامش بود

درسته خاتونم اشتباهاتی داشت

ولی به نظر من اشتباه بیشتر از شیرزاد بود

عزیزم فقط واسه یه سیلی طلاق؟واقعا اینو عاقلانه گفتین؟زندگی این چیزا رو هم دارهخاتون خیلییی زبون دراز ...

چرا باید به یکی قدرت الکی بدیم؟

این اصلا درست نیست

این باعث نگاه از بالا به پایین میشه

یعنی زن قدرت تصمیم گیری نداره

این میشه مثل ازدواج های قدیمی که زن و شوهر به جای اینکه مثل دو تا رفیق صمیمی باشن مثل کارگر و کارفرماعن

نه فقط برای یه سیلی نبودکلا درک نداشت و درگیر مقامش بوددرسته خاتونم اشتباهاتی داشتولی به نظر من اشتب ...

نظرتون قابل احترامه

شاید حق با شماست

ولی برام عجیب بود تو این شش سال انگار هیچ حس کوچیکی حتی ب شیرزاد نداشت

حتی وقتی فهمید ازدواج کرده اصلا واسش ناراحت نشد‌یعنی لامصب ادم شش سال با سنگ هم زندگی کنی بش عادت میکنی و بعد سنگ بره ازدواج کنه حسادت زنانت گل میکنه حتی خخخ