2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینو بدون نسخه میدن؟

منم مثل توام من یه مدت خوب شدم الان یه ماهه باز فقط با قرص میخوابم اونم قبلا یدونه زولپیدم میخوردم میخوابیدم الان نه ۲ تا باید بخورم طب سنتی هم رفتم نوشته طب سوزنی نمیدونم دیگه چه کنم اخرش شاید برم تست خواب انجام بدم

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت

اون ۲تا قرص اعتیاد آوره زولپیدم میگن توهم میاره البته من یه ماه خوردم دوران کروناتوهم نزدم ولی قطعش کردم دلشوره های شدید گرفتم من فکر می کردم ازکرونا هستش حتی یه روز از دلشوره کل بدنم به لرزش افتاد اورژانسی بستری شدم آنژیو شدم گرفتگی نداشتم از اون به بعد دیگه خواب ندارم گاهی اوقات زولپیدم میخورم ولی ترانکوبین ۲۵ میخورم بعضی دارو خانه ها میدن من ورقش رو نگه داشتم میگیرم هرچند که با اینم ۳ساعت شاید بخوابم کل روز بدنم خسته هستش اززندگی سیر شدم شما باقرص چند ساعت میخوابی 

عزیزم اینو بدون نسخه میدن؟منم مثل توام من یه مدت خوب شدم الان یه ماهه باز فقط با قرص میخوابم اونم قب ...

عزیزم‌بیخوابیت برطرف شد چکار کردی درشبانه روز چند ساعت میخوابی من هنوزدرگیرمو

عزیزم‌بیخوابیت برطرف شد چکار کردی درشبانه روز چند ساعت میخوابی من هنوزدرگیرمو

عزیزم برطرف نشده قرص میخورم کلونوزپام منیزیم ملاتونین ۱۰

اینارو میخوری چند ساعت میخوابی کلونازپام که اعتیاد آور وقوی هستش چند وقته میخوری

کلونوزپام نصف میخووزم قراره یک چهارمش کنم دکتر‌گفته ۲ هفتست میخورم ۶ ساعت اینا

اینارو میخوری چند ساعت میخوابی کلونازپام که اعتیاد آور وقوی هستش چند وقته میخوری

همه قرصهای خواب اعتیاد اورن دیگه اما چاره چیه از نخوابیدن که بهتره

فقط مشکلت بیخوابی هستش ؟ منیزیم چی میخوری میشه عکسش رو بفرستی جوشانه یا قرصه

کپسول هستش گلم منیزیم فورت،اره فقط بیخوابی مشکلم