یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم مثل توام من یه مدت خوب شدم الان یه ماهه باز فقط با قرص میخوابم اونم قبلا یدونه زولپیدم میخوردم میخوابیدم الان نه ۲ تا باید بخورم طب سنتی هم رفتم نوشته طب سوزنی نمیدونم دیگه چه کنم اخرش شاید برم تست خواب انجام بدم
اون ۲تا قرص اعتیاد آوره زولپیدم میگن توهم میاره البته من یه ماه خوردم دوران کروناتوهم نزدم ولی قطعش کردم دلشوره های شدید گرفتم من فکر می کردم ازکرونا هستش حتی یه روز از دلشوره کل بدنم به لرزش افتاد اورژانسی بستری شدم آنژیو شدم گرفتگی نداشتم از اون به بعد دیگه خواب ندارم گاهی اوقات زولپیدم میخورم ولی ترانکوبین ۲۵ میخورم بعضی دارو خانه ها میدن من ورقش رو نگه داشتم میگیرم هرچند که با اینم ۳ساعت شاید بخوابم کل روز بدنم خسته هستش اززندگی سیر شدم شما باقرص چند ساعت میخوابی