2777
2789
عنوان

چرا همیشه سنم برعکس میزنه😐😐😐😐😐💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 24 پست
میدونی برا چی می گفتن انتظار داشتن معلم باتجربه تر بچه هاشونو درس بده نه صرفا اینکه تو بچه ای

بعد از ۱ماه از سال تحصیلی همشون فهمیدن خیلیم راضی بودن من کلاس اولو عالی درس میدم از این لحاظ خیلی خودمو قبول دارم

💍♥️

اره وزنم زیاده باید ۷۲ اینا باشم متاسفانه همش از افسردگیه قرص مصرف میکردم وزنم همینطور میره بالا🤦‍♀ ...

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۱ دکترم می‌گفت وزن ایده آلت میشه۶۶ کیلو شما حالا واسه اون دو سانت که بلند تری دو کیلو هم اضافه حساب کنی ۶۸ دیگه نهایت ۷۰ باید باشی 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از جاها میگن این ک بچست اذیت میشم😐😂💔ضدحاله فک کن معلم کلاس اول بودم اولیا میگفتن عه شما معلم ...

حالا من دوستم واسه ارشد میخوند یکی از فامیلاشون ازش پرسیده بود کلاس چندمی😂😐

حتما تو هم بیبی فیسی

من قدم ۱۷۰ وزنم ۷۱ دکترم می‌گفت وزن ایده آلت میشه۶۶ کیلو شما حالا واسه اون دو سانت که بلند تری دو کی ...

من ۷۳ ک بودم عالی بودم بله وزن ایده الم باید ۶۸ باشه

ولی خب دیگه زیادی لاغر دیده میشم دوس ندارم

من ورزش میکنم بدنم چربی نمیاره پره هفته ای ۶روز ورزش دارم

💍♥️

حالا من دوستم واسه ارشد میخوند یکی از فامیلاشون ازش پرسیده بود کلاس چندمی😂😐حتما تو هم بیبی فیسی

اره خیرسرم بیبی فیسم امکان نداره تو عروسی مراسم ختمی هرچییی به مامانم میگن دخترت کلاس چندمه🤦‍♀️😐منم باید برا ارشد میخوندم امسال خودم نخوندم🤦‍♀️

💍♥️