من اینطوریم ولی به این صورته که اگه بخوام برای بار اول مثلا برم سرکار یا مثلا برم مدرسه برای بچم یا مثلا برم عروسی ترس و استرس و اضطراب میات برام ولی با رفتن به اون محیط کم کم از ترسم کم میشه و البته اینو بگم تو دختریام ترسام بیشتر بود ولی الان که درگیریام بیشتر شده ترسام کمتر شده مثلا برای باز شدن مدرسه و رفتن بچم به مدسه من از چند ماه قبل ترس و استرس داشتم
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
اما من هردو.رو میگیرم اصلا نمیتونم.برم تو جمع..خیلی ناراحتم
خودت دلیلش و چی میبینی؟!! من فوبیا داشتم چون تو خانوادمون یه نفر بود از بچه گی خیلی اذیتم میکرد و اعتماد به نفسم و از بین برده بود ، به خاطر حرفاش فکر میکردم خیلی زشتم و همه مسخره م میکنن برای همین تو جمع اصلا راحت نبودم. اما الان بهتر شدم و زیاد مثل قبل استرس نمیگیرم
یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه
چندسال پیش بین من وخانواده همسرم اختلاف بالا گرفت و دچار پانیک شدم از دیدنشون استرس میگرفتم دیگه این موند ومن هروقت میدیدمشون دچار استرس میشدم ک حالا هرجایی برم یا هر کاری داشته باشم تواجتماع استرس شدید میگیرم