2777
2789

استرس بله ولی تهوع نه

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینطوریم ولی به این صورته که اگه بخوام برای بار اول مثلا برم سرکار یا مثلا برم مدرسه برای بچم یا مثلا برم عروسی ترس و استرس و اضطراب میات برام ولی با رفتن به اون محیط کم کم از ترسم کم میشه و البته اینو بگم تو دختریام ترسام بیشتر بود ولی الان که درگیریام بیشتر شده ترسام کمتر شده مثلا برای باز شدن مدرسه و رفتن بچم به مدسه من از چند ماه قبل ترس و استرس داشتم

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
اما من هردو.رو میگیرم اصلا نمیتونم.برم تو جمع..خیلی ناراحتم

خودت دلیلش و چی میبینی؟!! من فوبیا داشتم چون تو خانوادمون یه نفر بود از بچه گی خیلی اذیتم میکرد و اعتماد به نفسم و از بین برده بود ، به خاطر حرفاش فکر میکردم خیلی زشتم و همه مسخره م میکنن برای همین تو جمع اصلا راحت نبودم. اما الان بهتر شدم و زیاد مثل قبل استرس نمیگیرم

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه
من همه راهی رفتم.اماخوب نشدم.واقعا دیگه موندم.چکارکنم

تنها راهش اینه که مدام خودت رو تو این جمعها ببری خیلی سخته ولی باید تمام تلاشت رو بکنی

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

بعد هم من عرق اسطوخدوس و یه دم کرده بود از عطاری گرفته بودم وقتی خیلی استرسم زیاد میشد ازشون استفاده میکردم 

چندسال پیش بین من  وخانواده همسرم اختلاف بالا گرفت و دچار پانیک شدم از دیدنشون استرس میگرفتم دیگه این موند ومن هروقت میدیدمشون دچار استرس میشدم ک حالا هرجایی برم یا هر کاری داشته باشم تواجتماع استرس شدید میگیرم

اگه از نطر مالی هم مشکلی نداری قرص بیون ۳ رو بگیر و بخور اون هم برای استرس و اضطراب خوبه یه بستش ۶۵ تومنه 

مدام هم به خودت بگو اصلا ترس نداره وهی به خودت تلقین کن که این استرس الکی و بیخودیه کلا فکرت رو سعی کن مشعول چیز دیگه ایی بکنی

دکتر خیلی رفتم کلی دارو مصرف کردم اما.همین ک بفهمم.قراره برم مهمونی عروسی ختم دیوانه وار بدنم.میلرزه وتهوع میگیرم وگریم میگیره..چندبارخودمو توجمع قرار دادم انقد بالا اوردم ابروم رفت..تومهمونی ها از شدت استرس تو ی اتاق تنها.دراز.میکشم