2777
2789

دوستم امروز فهمید متاسفانه بارداره.یه مریضی زمینه ای داره که باعث میشه خون‌ و اکسیژن برا خودشم کم باشه چ برسه به جنین.وارفارین هم میخوره.بنظرتون میشه با این شرایط سقط کنه و زنده بمونه؟

اگه بدنیا بیاره ۹۹درصد دکترا گفتن سر زایمان میمیره مادر یا اینکه بچه هم نارسایی قلبی و ریوی پیدا میکنه...

کلی دعا و نذر و نیاز کرد ک خوب شه باردار شه.

ولی متاسفانه فقط ناخواسته باردار شد😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به یقین رسیدم که باید همه چیو سپرد به خدا مخصوصا وقتی یه چیزی ناخواسته وخدا خواسته باشه

😭😭😭😭

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

خدا بهتر میدونه کارش بی حکمت نیس ....من یکیو میشناسم اخرای شیمی درمانی حامله شد تازه ده سالم بود منتظر بچه بود همه گفتن سقط کن یا سقط میشه نگهش داشت الان چهارسالشه ماشالله اینقد ناز و سلامته ک نگو 

خیلی دلم میخاد داد بزنم و بگم هرچقدم مرد باشی  مرد خوشبخت کردن یه زن نیستی  .......عجیبه حاظریم خوشبخت نباشیم اما کنار کسی باشیم ک دوستش داریم ........💔💔💔💔 ....کاش اونجوری که دوست داشتم دوسم داشتی .....        تاابد    ((معذرت میخام  دختر نداشته ای ک نشد ب دنیا بیارمت  تا ابد تو حسرتتم و روزی هزار بار خودمو لعنت میفرستم بخاطر انتخابم 💔 ))