2777
2789

بچها  من اصلا درد نداشتم بعد معاینه شدم دو روز پیش گفتن ۱ سانت باز شده دهانه رحمم . بعد الان امروز از ساعت حدود فکنم ۱۲ اینا بود  یهو کمرم گرفت اون قسمت خیلی پایین ی استخون هست وصله ب باسن اونجا  درد گرفت یکمای تیر میکشید اولش ولی دردو داشت  پهلوهامم همینطور درد میکردن . ولی شکم درد نداشتم و ندارم زیاد در حد ی گرفتگی .   حس میکنم پایین شکمم سنگین شده شکمم اولاش تا ساعت ۲ و ۳  ظهر در حد ی دیقه سفت میشد ول میکرد چن باری الان اونطوری نیست .  رفتم حموم باز کمرم درد داره .  ۳۷ و ۴ روزمه . بچم دخترع

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ممکنه برا زایمان باشه تا شب صبر کن اگه شدید شد برو دکتر

شیو هم بکن آماده باشی غافلگیرت نکنه 

ساکتم آماده کن 

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ماما همراه نداری؟؟به نظرم بری بیمارستان اونجا معاینه ات کنن بهترباشه

نه ندارم متاسفانه.

درد کمرم یزره بیستر شد حس میکنم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ممکنه برا زایمان باشه تا شب صبر کن اگه شدید شد برو دکترشیو هم بکن آماده باشی غافلگیرت نکنه ساکتم آما ...

من حموم بودم .همیسه شیو میکنم.

ببین درد زایمان شبیه پریودیه 

درد زیر شکم بالای مثانه 

بعدشم الکی استرس نگیر تا شب صبر کن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷