2777
2789
عنوان

بیایین بگین چرا نخوابیدین هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 147 پست
آنبلاکم کرده منم همه پی امامو پاک کردم نمونه براش😁😁😁منتظرم ببینم پی ام میده اگه داد ۴تا فحشش بدم ...

کیییی همون ک پیاماشوگذاشتی😕🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم بخوابم. تو اینستای لعنتی یه کلیپ عروسی دیدم. لباس عروس آرایشش عینه ماله من بود 😢😢😢😢😢😢😢 خیلی گریه کردم. از اون عوضی متنفرم. زندگیمو داغون کرد... پدر و مادرمو بدجور ناراحت کرده... گند زد به تمام روحیه امو دوسالو خورده ایی از جوونیمو تباه کرد. هی میخوام نفرینش نکنم احمقه روانیو 

ای خدا 😢😢😢😢😢😢😢😢

بغض وقتی میرسد شاعر نباشی بهتر است/ بغض وقتی گریه شد خودکار میخواهد فقط...
😕😂🐀یعنی با موش میشه معروف شد واقعا!؟من اگه میخواستم معروف شم ک تاپیک میزدم اونم از نوع خیانت😕

اره چرا نشه😂

موش،خیلی جلب توجه میکنه😐

همه هم ازت میپرسن چرا موش 

کم کم شاخ میشی برا خودت با موشت😶

من مامان شدم🥲
همینه همه جا موش،میزاره میخاد عامل معروفیتش موش،باشه😐

بپا عامل چندشيَتِت نشه🙈

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
میخواستم بخوابم. تو اینستای لعنتی یه کلیپ عروسی دیدم. لباس عروس آرایشش عینه ماله من بود 😢😢😢😢😢😢 ...

آروم باش . بسپرش بخدا . حتما یه حکمتی درش بوده 

اره چرا نشه😂 موش،خیلی جلب توجه میکنه😐 همه هم ازت میپرسن چرا موش  کم کم شاخ میشی برا خودت ب ...

خروس بذارم حله؟😂

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.