2777
2789
عنوان

بیایین بگین چرا نخوابیدین هنوز

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 147 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی ؟؟؟؟؟ فقط یک ساعت و نیم ؟؟؟ مگه میشه ؟؟؟ مگه داریم ؟؟؟ 😓😒

اره خيلى وقته سر درد ميگيرم ولى نميتونم بخوابم 

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
من بیدارم چون دخترم هنوز نخوابیده و تازه از سفر برگشتیم خونه از خستگی زیاد خوابم نمیبره...شبا کجا بو ...

ای جان . خدا بهت ببخشه . من ک خیلی عاشق بچه ام . شیر دادنم دوس دارم ولی هنوز خدا قسمت نکرده یه نی نی خوشگل با همه اذیتاش بهم بده 😭😢

شبا ساعت حدودا 2 اینا میخابم صبح هم 11 یا 12 بیدار میشم.معموللا دیرتر از همسرم میخابم

میرسی ناهار درست کنی ؟ من شوعرم ۱۲ و نیم میاد همش عزای ناهارمو میگیرم 

همینه همه جا موش،میزاره میخاد عامل معروفیتش موش،باشه😐

😕😂🐀یعنی با موش میشه معروف شد واقعا!؟من اگه میخواستم معروف شم ک تاپیک میزدم اونم از نوع خیانت😕

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

سلام من که شبا بس کم فکرمی کنم نمی تونم بخوابم یادیرمی خوابم

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️