یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو فکر اینم فردا چی میشه.شوهرم از خرشیطون میاد پایین یا نه...
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من بیدارم چون دخترم هنوز نخوابیده و تازه از سفر برگشتیم خونه از خستگی زیاد خوابم نمیبره...شبا کجا بود خواب خواهر با بچه کوچیک تا بخواد چشات گرم شه باید شیر بدی و...منم مثه شما بعد از شوهرم میخوابم
هر وقت دخترم بخوابه منم میخوابم . و معمولا بین هشت تا نه بیدار میشم . البته شوهرم ک داره میره بیدار میشم ولی باز میخوابم
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..