2777
2789
عنوان

بیایین بگین چرا نخوابیدین هنوز

814 بازدید | 147 پست

سلاااام . شبا معمولا چه ساعتی میخابین ؟؟؟  صبحا چه ساعتی بیدار میشین؟ همزمان با شوهرتون میخابین یا شمام مث من چن ساعت بعد شوهرتون میخابید.. 

همزمان با همسرم😕🐀منتظرم بازیش تموم شه بیاد بخوابه،بیشتر4/5میخوابیم،وقتی دانشگاه نرم2/3عصر پامیشم، اون عصرکار و شبکارباشه12/1😕🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر اینم فردا چی میشه.شوهرم از خرشیطون میاد پایین یا نه...

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

من بیدارم چون دخترم هنوز نخوابیده و تازه از سفر برگشتیم خونه از خستگی زیاد خوابم نمیبره...شبا کجا بود خواب خواهر با بچه کوچیک تا بخواد چشات گرم شه باید شیر بدی و...منم مثه شما بعد از شوهرم میخوابم

دوتا پسر دارم یکی اروم یکی زلزله

بزرگه که ارومه ساعت ۱۰خوابید

ولی کوچیکه تا ساعت ۳ بیداره یه راند دیگه شام میخوره میگیره میخوابه تا ۱۲ظهر😥😥😥😥

پدرم که رفت شهر خالی شد...پدر مگر تو چند نفر بودی؟😢😢😢
همزمان با همسرم😕🐀منتظرم بازیش تموم شه بیاد بخوابه،بیشتر4/5میخوابیم،وقتی دانشگاه نرم2/3عصر پامیشم، ...

چرا موش؟😰😰

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

هر وقت دخترم بخوابه منم میخوابم . و معمولا بین هشت تا نه بیدار میشم . البته شوهرم ک داره میره بیدار میشم ولی باز میخوابم 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

امروز تا ظهر خواب بودیم .

دیگه کم کم میخابم😩😩😩

1 به بعد خوابم میگیره

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥