2777
2789
عنوان

بنظرخودتون بعد مرگتون از چه کارهایی که کردین پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه نیستم 😂😂کلا زود حرف کسی بهم بر می خوره و شرایط بر وفق مرادم نباشه عصبانی میشم سر هر کسی پیشم با ...

ببین اون حتی اگه معذرت خواهی کنی هم فایده نداره 

تمرین کن چند بار خودت رو دعوا کن حتی وسط غر زدنات سکوت کن تا از سرت بره

💥تلنگر🔻آرزوهای بعد از مرگ🔻✍ در بعضی آیات قرآن، آرزوهایی که انسان بعد از #مرگ می‌کند، بیان شده اس ...

عالی بود ممنون ،شماره یک من و یاد یه قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی انداخت ،اون آقایی که گناهکار بود میسوخت و خاکستر میشد بعد دوباره شکل اولیه میشد و دوباره میسوخت و خاکستر میشد و دوباره همین روند ادامه داشت تا میگفت فریاد کشیدم که ایکاش خاک بودم.... ایکاش خاک بودم 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
میشه بگید؟

اینکه از این قفس تنگ و تاریک که برام ساختن بیرون بیام آزاد باشم با خط قرمز های خودم زندگی کنم خودم برای خودم حد و حدود ایجاد کنم نه دیگران

توی رشته مورد علاقم(پزشکی) به درجه ای که میخوام برسم 

مهاجرت تحصیلی کنم و جزو تاپ ترین ها باشم

ی لایف استایل و روتین سالمی داشته باشم

شاد باشم و شاد زندگی کنم 

بیزینس وومن باشم 

و...همه اینا رویاهای منن.

مورد اول و دوم رو یادمه بهار که روی تخت بیمارستان بودم و احساس می‌کردم دیگه آخر خطه حسرتش رو عمیقا میخوردم و براش اشک میریختم.

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

اینکه از این قفس تنگ و تاریک که برام ساختن بیرون بیام آزاد باشم با خط قرمز های خودم زندگی کنم خودم ب ...

از خدا میخوام که برا رسیدن به اهدافت یار و یاورت باشه گلم 

عمرت پر بار و باعزت

سرفرصت میام خوب در این مورد توضیح میدم .فقط یادآوری بکنی 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

هر وقت فرصت کردید ممنون می‌شم

خواهش میکنم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد