2777
2789
عنوان

بنظرخودتون بعد مرگتون از چه کارهایی که کردین پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست

تا دم مرگ رفتم.‌اون لحظات خیلی ناراحتیم چرا این دنیا رو آنقدر جدی گرفتیم . دوست داریم بهمون مهلت دوباره بدن  نسبت به دیگران بیشتر محبت و گذشت کنیم .‌ فکر می‌کنیم چند روز تو این دنیا بودیم فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دم مرگ رفتم.‌اون لحظات خیلی ناراحتیم چرا این دنیا رو آنقدر جدی گرفتیم . دوست داریم بهمون مهلت دوب ...

اتفاقا من الان یه لحظه تصور کردم اگه الان مردم از چی پشیمون میشم واسه همین تاپیک زدم

کاش برای ادمهای اطرافم کافی و بهتر می بودم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تا دم مرگ رفتم.‌اون لحظات خیلی ناراحتیم چرا این دنیا رو آنقدر جدی گرفتیم . دوست داریم بهمون مهلت دوب ...

کاملا موافقم ،من وقتی اعلامیه فوت افرادی که رو که میشناسم میبینم با خودم میگم ببین زندگی همین قدر کوتاه و مرگ هم یهویی میاد ،تا دیروز بود فردا نیست 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
کاملا موافقم ،من وقتی اعلامیه فوت افرادی که رو که میشناسم میبینم با خودم میگم ببین زندگی همین قدر کو ...

تا کسی اون لحظات رو نبینه اصلا متوجه نمیشه چقدر دنیا کوتاهه .‌اصلا ارزش فکر کردن به هیچ چیز منفی و نداره. ما دنیا رو جدی گرفتیم .‌ تا میتونیم باید همدیگرو ببخشیم و کار خیر کنیم . خیلی لحظات سختیه . همه درها به روی آدم داره بسته میشه . خدا به دادمون برسه

ببین شاید کم خون باشی خیلی تاثیر داره

نه نیستم 😂😂کلا زود حرف کسی بهم بر می خوره و شرایط بر وفق مرادم نباشه عصبانی میشم سر هر کسی پیشم باشه خالی می‌کنم با اینکه زود پشیمون میشم ولی خب 🫨😖

💥تلنگر

🔻آرزوهای بعد از مرگ🔻

✍ در بعضی آیات قرآن، آرزوهایی که انسان  بعد از #مرگ می‌کند، بیان شده است:👇

🕋 ۱- يَا لَيْتَنِي كُنْتُ تُرَابًا. (ﺳﻮﺭه نبأ/۴۰)

💢 ای ﮐﺎﺵ! من خاک می‌بودم.

ــــــــــــــــــــــــــــــ

🕋 ۲- يَا لَيْتَنِي قَدَّمْتُ لِحَيَاتِي. (ﺳﻮﺭه فجر/۲۴)

💢 ای ﮐﺎﺵ! برای آخرت خود کاری انجام میدادم.

🕋 ۳- يَا لَيْتَنِي لَمْ أُوتَ كِتَابِيَهْ. (ﺳﻮﺭه حاقه/۲۵)

💢 ای ﮐﺎﺵ! نامه اعمالم به من داده نمی‌شد.

🕋 ۴- يَا وَيْلَتَىٰ لَيْتَنِي لَمْ أَتَّخِذْ فُلَانًا خَلِيلًا. (ﺳﻮﺭه فرﻗﺎﻥ/۲۸)

💢 ای ﮐﺎﺵ! فلانی را به عنوان دوست انتخاب نمی‌کردم.

🕋 ۵- يَا لَيْتَنَا أَطَعْنَا اللَّهَ وَأَطَعْنَا الرَّسُولَا. (ﺳﻮﺭه اﺣﺰﺍﺏ/۶۶)

💢 ای ﮐﺎﺵ! از خدا و رسولش اطاعت می‌کردم.

🕋 ۶- يَا لَيْتَنِي اتَّخَذْتُ مَعَ الرَّسُولِ سَبِيلًا. (ﺳﻮﺭه فرﻗﺎن/۲۷)

💢 ای ﮐﺎﺵ! راه و روش رسول خدا را دنبال می‌کردم.

🕋 ۷- يَا لَيْتَنِي كُنتُ مَعَهُمْ فَأَفُوزَ فَوْزًا عَظِيمًا. (ﺳﻮﺭه نساﺀ/۷۳)

💢 ای ﮐﺎﺵ! من هم با آنها (مومنین) می‌بودم و به کامیابی بزرگ می‌رسیدم.

🕋 ۸- يَا لَيْتَنِي لَمْ أُشْرِكْ بِرَبِّي أَحَدًا. (ﺳﻮﺭه کهف/۴۲)

💢 ای ﮐﺎﺵ! با پروردگار خود کسی را شریک نمی‌گرفتم.

🕋 ۹- يَا لَيْتَنَا نُرَدُّ وَلَا نُكَذِّبَ بِآيَاتِ رَبِّنَا وَنَكُونَ مِنَ الْمُؤْمِنِين. (ﺳﻮﺭه اﻧﻌﺎﻡ/۲۷)

💢 ای ﮐﺎﺵ! راهی باز شود تا دوباره به دنیا برگردیم، تا آیات پروردگار خود را تکذیب نکنیم، و از جمله مومنین شویم.

☝️ برادرم! خواهرم!

اینها آرزوهایی هستند که، براورده شدنشون بعد از مرگ ممکن نیست.. چون:

❌بعد از مرگ، فرصت تمام است.❌

پس تا فرصت داریم، بسم الله...

بار سفر چه بسته‌ای، مرگ خبر نمی‌کند

آنکه نبسته بارِ خود، در این سفر چه می‌کند؟

تا نرسیده لحظه‌ی مرگ بیا و توبه کن

چونکه اجل فرا رسد، توبه اثر نمی‌کند

🔮کپی و انتشار تمامی مطالب تاپیک هام آزاده🔮    🌺شما هم میتونید با کامنت گذاشتن و بروز شدن تاپیک در ثواب انتشار مطالب مفید شریک باشید🌺