2777
2789
عنوان

بیاین از جلسه اول لیزرم بگم😂

263 بازدید | 18 پست

بچه ها چرا من خجالت نکشیدم؟ ناگفته نماند که برخوردشون خیلی خوب بود . ماه بودن ماه😁

اصلا درد نداشت چون کولینگ خیلی قوی داشت عین یخچال می‌کرد اون ناحیه رو 😂بیشتر از یخ شدنش مور مور میشدم

اینم بگم فقط سوزن سوزن میشد دردش غیر قابل تحمل نبود 

دستگاهمم کندلا بود سری جداگانه بهم دادن . 

خلاصه ایشالا که جواب بگیرم 🥲خدایا کمک کن واقعا حکمت این همه پشم رو نفهمیدم چیه هیچوقت. 

دستام نیاز نداشت رونام نیاز نداشت کرکی بود 

فقط پاهام  و بیکینی و زیر بغل لیزر کردم 

شد ۷۰۰🤔

مورد بعدی بهم گفتن بجای زینک اکساید پماد آلفا بزن به نواحی که لیزر کردی 

چقدرم گرونه لعنتی پماد الفا🫥

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   

پماد برای چی؟

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

مرکز خوبی رفتین

عزیزم تهرانید؟

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد برای چی؟

مراقبت های بعد از لیزر 

اصلا هم پوستم نسوخت خدارو شکر 

ولی گفت بزن چون پوست بعد از لیزر حساس میشه

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   
بله

میشه اسم مرکزو بفرمایید

کجاست

من هر چی توی تهران رفتم بدرد نخورد🤦🏻‍♀️

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
من اولین بار که رفتم اصلا روم نشد بیکینی فقط بدن بعد جلسه بعدش به زور دیگه مجبورم کردن😂😂

من راحت  مثل بچه آدم نشستم گفتم شروع کن

اپراتوره میگفت چه خوبی تو  

هرکس یه دستگاهی میگه

واقعا موندم کدومش بهتره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

هرکس یه دستگاهی میگهواقعا موندم کدومش بهتره

کندلا میگن سریع تر جواب میده  چون شاتی و سری جداگانه میدن بهداشتی تره 

میخواستم تیتانیوم برم ترسیدم چون فقط سلفون عوض میکردن 

اینجا که رفتم جداگانه دادن

کندلا خوبه؟

میگن بهتر از بیشتر دستگاهاست‌ یرای پوست سفید و موی ضخیم خیلی خیلی زود جواب میده منم پوستم سفیده با موی مشکی ضخیم .

میشه اسم مرکزو بفرماییدکجاستمن هر چی توی تهران رفتم بدرد نخورد🤦🏻‍♀️

درخواستمو قبول میکنی عزیزم؟

پوست من گندمی با موهای بور 🥲بنظرت رو منم جواب میده؟

خولشون که گفتن چون طول موج های متنوع داره برای هرکی جدا مشخص میکنن 

کلا این دستگاه جدیدترین توی بازاره برا همین میگن جواب میده نمیدونم 

منم جلسه اولم بود 

خدا کنه جواب بگیرم