2777
2789
عنوان

بلاکم کرد

545 بازدید | 23 پست

سلام ی مدت تو اینستا دختری رو میدیدم ازش خوشم امد بهش پیام دادم ببینم مجرده یا نه ک باهم آشنا بشیم آخه در بدر دنبال ازدواجم خلاصه دختره از من بزرگ تر بود باهمم کلی صحبت کردیم بعدم خداحافطی کردیم منم چیز بدی بهشون نگفتم محترمانه وارد شدم و محترمانه هم خارج شدم فک نمیکردم بزرگتر باشه به عکسش اصلا نمیخورد بعد چند روز متوجه شدم بلاکم کرده. منکه خداحافظی کردم دیگه هیچ پیامی ندادم نمیدونم چرا بلاک کرد کار بعضیا عجیبه واقعاً 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه منظوری داشته تو ایستا دنبال زن میکردی

خب من همه راهارو رفتم ب نتیجه نرسیدم دیدنی دختر زیاد رفتم ولی چون دانشگاهو ادامه ندادم و دیپلم دارم رد میکنن درحالی ک من شغل دارم بیمه دارم درامد دارم ی خانواده خوب دارم ولی چون مدرک دانشگاهی ندارم نتونستم ازدواج کنم

خب من همه راهارو رفتم ب نتیجه نرسیدم دیدنی دختر زیاد رفتم ولی چون دانشگاهو ادامه ندادم و دیپلم دارم ...

وا چه بد 

از من به تو نصیحت خودت آشنا شو و ازدواج کن اره اولهاش نمیشه ولی مطمئن باش پیدا میکنی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

وا چه بد از من به تو نصیحت خودت آشنا شو و ازدواج کن اره اولهاش نمیشه ولی مطمئن باش پیدا میکنی

☹️☹️☹️سخته رفت آمدی ندارم دو هفته در ماه تو دریا سرکارم دوهفته دیگه هم کسی رو نمیبینم ک با کسی آشنا بشم همش با خانوادم 

☹️☹️☹️سخته رفت آمدی ندارم دو هفته در ماه تو دریا سرکارم دوهفته دیگه هم کسی رو نمیبینم ک با کسی آشنا ...

ااهان پس بهتره تو مجازی آشنا بشی 

و اون موقع که اومدی شهر خودت قرار بزاری و از نزدیک بیینی

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ااهان پس بهتره تو مجازی آشنا بشی و اون موقع که اومدی شهر خودت قرار بزاری و از نزدیک بیینی

😄😄😄 تو سامانه همدم ثبت نام کردم همسریابی هست از کافه بازار میشه دان کرد قانونی هست چهار بار بسته خریدم به چهل نفر درخواست دادم همه رد کردن بخاطر همون دیپلم ک گفتم حتی حاضر نیستن بیان آشنا بشن شاید خوششون بیاد والله آخر افسردگی گرفتم با این دخترا خیلی زور داره یعنی تو این دنیا ی دختر سهم من نیست😄 شناسه شانس ندارم 

ن بابا عکس چی خودش پروفایل داشت ب عکسشم اصلا نمیخورد ۳۵ ساله باشه فک میکردم ته تهش ۲۲ سالشه

خوب نگفتی عکس بفرست ببینمت یا از این حرف های بیخود ..

وقتی سنت رو فهمید چی گفت .؟ خورد تو ذوفش؟

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..
خوب نگفتی عکس بفرست ببینمت یا از این حرف های بیخود ..وقتی سنت رو فهمید چی گفت .؟ خورد تو ذوفش؟

ن دیگه چیرو ببینم وقتی پروفایل داشت هیچ دیگه سن رو پرسیدم دیدم بهم نمی‌خوریم بعد یکم صحبت معمولی کردیم و تمام بعد دیدم بلاکم کرده 

😄😄😄 تو سامانه همدم ثبت نام کردم همسریابی هست از کافه بازار میشه دان کرد قانونی هست چهار بار بسته ...

اخی 😂😂😂 ببین تو تلگرام هست اونجا بگرد

مطمئن باش پیدا میشه 

چند سالته 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪