2777
2789

من دیروز نصف امپول اچ اس جی زدم 

امروز میخوام خودم برم بخرم و یه دونه دیگه بزنم 

اگه دوتا امپول اچ سی جی رو یعنی یکی دیشب و یکی امروز بزنیم اثر داره؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

چرا سر خود میزنی؟

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا براتون پیش اومده دوتا امپول رو دو روز پشت سر هم بزنید؟؟

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چرا سر خود میزنی؟

چون حس میکنم اون امپولی که نصفشو زدم واسه ۵ تا فولیکول کافی نبود یعنی حدافل کاش دوتاش آزاد شه تا سانس بارداری بره بالاتر

کلا خودسر داری میزنی؟نکن باعث کیست و ... میشه ها.ولی از نظر زمانی بله دو تا به فاصله ۲۴ ساعت تزریق م ...

من دیشب ساعت ۱۲ یه دونه امپول زدم الان ساعت ۱۲ ظهر هست بزنم موردی نداره؟؟ فردا صبح ساعت ۱۰ آی یو آی میشم

فرزندم نظرت چیه مطب بزنی؟ 

دختر خوب اونی که همچین دستوری داده حتما روش درمانش اینه اگه کارش رو قبول نداری دکتر عوض کن برو پیش کسی که معتمدت باشه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من تخصصی ندارم والله، ولی به من دو تا که داد، گفت به فاصله ی ۲۴ ساعت بزن

شما باردار شدین؟

من ۲تا فولیکول غالب داشتم ۲تا امپول داد گفت همزمان بزن...

عزیزم بعد باردار شدین؟