2777
2789

درکنار یه سری تاپیک های خوبی که درمورد کتاب و ..داشتیم خالی از لطف نیست یه خورده به پادکست هم توجه کنیم واقعا

اول از همه بگم من پادکست هام رو و کتاب های صوتی رو با اپ کست باکس (castbox) دنبال می‌کنم و خیلی هم راضیم اگه نمیدونید کجا میتونید گوش بدید این اپلیکیشن رو میتونید دانلود کنید چه برای خودتون چه برای سن بالاهای اطراف که پادکست گوش دادن رو ترویج کنیم 

توی پست های بعدی پادکست هایی که خودم خیلی دوستشون دارم تو زمینه های مختلف هم هستن و واقعا آگاهی رو به طرز خوبی بالا میبرن رو معرفی میکنم 

شماهم بگید خوشحال میشم 

اولینش پادکست رخ که واقعا عاشقشم

با سرچ کلمه ی رخ  میتونید پیداش کنید 

دونستن درمورد زندگی افرادی مثل ونگوگ ، مارتین لوتر، چارلی چاپلین ، داروین ، انیشتین ، کوروش کبیر و داریوش و فردوسی و دیگر افراد رو اگر دوست دارین بدونید با منابع درست و بیان جذاب پیشنهادش میکنم 

توی این پادکست داستان زندگی افراد معروف و تاثیر گذار ایران و جهان توسط اقای سودبخش تعریف میشه که واقعا عالی عالی توضیح میده و فوق العادست

خودم چندین بار همه اپیزود هارو گوش دادم

سلام من هم با همین برنامه پادکست های زیادی گوش میدم که بهترین شون مثنوی معنوی با صدای آقای علی عرفانیان هست که خیلی خیلی عالی ترجمه و تفسیر میکنند 

تکیه بر تقوی و دانش در طریقت کافریست راهرو گر صد هـــــنر دارد توکل بایدش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.