2777
2789

نمیخام نا امیدت کنم ولی حس ششم و فا ل و ... همش دروغه ب قرآن 💔😭 با دل شکستم دارم بهت میگم از ساعت جفت بگیر تا پیشگوی و ... همشون دروغه ! همچی دست خداست . خدا بخاد میاد یا اتفاقی بخای میوفته اگر نه ک هیچ ! صلوات دادم برات توام بیا تاپیک آخرم دعام کن

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

نمیخام نا امیدت کنم ولی حس ششم و فا ل و ... همش دروغه ب قرآن 💔😭 با دل شکستم دارم بهت میگم از ساعت ...

والا خود منم اعتقاد نداشتم تا اینکه یکی تو نی‌نی سایت بود حس ششم قوی داشت همه چیم راست میگفت همه تائیدش کردن الان چند روزه منتظرم اون خانمه بیاد یه سوال دارم ازش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا خود منم اعتقاد نداشتم تا اینکه یکی تو نی‌نی سایت بود حس ششم قوی داشت همه چیم راست میگفت همه تائ ...

همون خانمه ک میگفت اراکیشونم؟ ببین من دو نفر توی سایت دیم ک میگفتن اره و فلان و راسته و ... پرسیدم دقیقا برعکسش آلن:/

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

همون خانمه ک میگفت اراکیشونم؟ ببین من دو نفر توی سایت دیم ک میگفتن اره و فلان و راسته و ... پرسیدم د ...

یادم نی اسمش چی بود 

ولی میدونم میگفت هر فکری میکنم هر چی تو ذهنم میگم راست میشن و رفته دعا کرده گفتن حس ششمت قویه 

یادم نی اسمش چی بود ولی میدونم میگفت هر فکری میکنم هر چی تو ذهنم میگم راست میشن و رفته دعا کرده گفتن ...

اگر اومد منو تگ کن گلم اگر نبودم چون باید برم جایی 

ی چند تا سوال میگم از طرف من ازشون بپرس 

این مسئله ختم ب خیر میشه؟

عکسم پخش نمیشه؟

دیگه پیام نمیده بهم حس نداره ؟ 

اسم کسی ک میاد توی زندگیم و عاشقم میشه و ازدواج میکنم چی هست و کی میاد و از چ طریقی باهاش آشنا میشم ؟💔

تورو خدا این 4 تا سوال ازش بپرس ❤️ خدا خیرت بده