2777
2789

تو سه تاپیک قبلم توضیح دوستم پشت گردنم رو گاز گرفت یکم کبود شد خون هم نیامد(یا من ندیدم) الانم قرمزیش صورتی شده فکر کنم داره محو میشه(دیروز نصف یک سکه بود) 

دیشب واکسن آنفولانزا زدم داشت خوابم می برد ضربان قلبم خیلی خیلی شدید شد بعد چند دقیقه خوب شد و بعدش لرز کردم تبم نداشتم دمای بدنم ۳۵/۶ بود تقریبا.

الات خیلی استرس دارم احساس می کنم همجام مشکل داره

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید
دوستت گازت گرفت؟فک میکنی هاری گرفتی؟

اره

اکانت دست چهار نفره دائم  التعلیقی بدبخته که با سیمکارت مادرِ مادر بزرگ دوستشون وارد سایت شدن😇 پس بابت بی ربط بودن تایپ ها گیر ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر گاز دوستتون هاری بگیرید؟مگه دوستتون هاره؟ اون سگ هم باید هار باشه تا هاری گرفت؟ چرا به خودتون اجازه میدید اینجور در مورد دیگران حرف بزنید؟ درسته وسواس فکری بده ولی نه اینطور که به خاطر گاز یه انسان بگی هاری گرفتم. میگفتی ایدز بهتر بود.

بعدش هم چرا اجازه میدی این شوخی ها باهاتون بشه؟ اصلا در کل نوع شوخیش چندش بود

عزیزم مگه هاربوده دوستت دهنت سرویس داشتم گریه میکردم کلی خندیدم نترس

همیشه بخندی❤️

خب چیکار کنم بابا شاید داشته باشه🥲😂

به خاطر گاز دوستتون هاری بگیرید؟مگه دوستتون هاره؟ اون سگ هم باید هار باشه تا هاری گرفت؟ چرا به خودتو ...

وقتی همچین شوخی باهام می کنه هار شلید مودبانه ترین چیزیه که می تونم بهش بگم.

چند بار از این کارا کرده بچه ها هم بهش خندیدن فکر می کنه خیلی مار جالبیه ،خودم باهاش برخورد کردم

وقتی همچین شوخی باهام می کنه هار شلید مودبانه ترین چیزیه که می تونم بهش بگم.چند بار از این کارا کرده ...

حتما برخوردت را جدی تر کن. هیچموقع نذار کسی همچین شوخی هایی باهات بکنه. والا کلمه ی دوست هم لایقش نیست

حتما برخوردت را جدی تر کن. هیچموقع نذار کسی همچین شوخی هایی باهات بکنه. والا کلمه ی دوست هم لایقش نی ...

دیگه نمی زارم.

از دیروز کلی از درسام عقب افتادم به خاطر ترس هاری واقعا حالم بده

این لرز دیشبمم استرسم رو تشدید کرد