سلام دوستان.من هفته۱۸هستم.دیروز ک رفتم کلاس بارداری قبلش مامای اونجا فشار خون و صدای قلب جنین رو بررسی کرد.من ک رسید صدای قلبش خیلی ضعیف میومد.قلبش ضعیف نمیزدآ,تعدا ضربانها نرمال بود ولی صدا ضعیف میومد و مث دفعات قبل ک تو خانه بهداشت صداشو شنیدم صداش قوی نمیومد. گفت چون جنینت پسره صداش ضعیف میاد برا دختر قوی میزنه.و اینکه چون جنین ریزه براهمونه.خیلی نگرانم.تادوشنبه ک وقت سونو دارم از استرس میمیرم.درد و لکه بینی و این چیزا هم ندارم.کسی مثل من بوده?
ببخشید طولانی شد
وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
بابا این دستگاهها که مهم نیست مال منم تکون میخورد تو کلاس اول که کلی گشت تا پیداش کرد بعدم خیلی ضعیف شنیده میشد این به خاطر حالت بچه در او لحظه هست وگرنه کاری به سلامتش نداره
من خودم سونو کیت دارم وقتی نگران میشم صدای قلب نی نی رو گوش میدم یه موقع هایی که نی نی هی تکون میخوره و نمیتونم جای دقیقشو پیدا کنه صدای قلبش ضعیف تر شنیده میشه یه وقتایی هم که آرومه اینقدر واضح میاد انگار همین بغل دستمه نه تو شکمم نگران نباش