2777
2789
عنوان

قلب جنین در۱۸هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 21 پست
بمن ک گفت چون پسره ضعیفه,برا دختر قوی میزنه.کلا جنین پسر ضعیفه گفت

دختر عمه ام قبل سونو ۴ ماهگی رفت ضربان قلبشو شنید دکتر گفت ضربانش تند میزنه پسره.

الآنم پسر داره. نمی‌دونم والا هرچی هست ایشالا سالم باشه عزیزمممم

گاهی یواشکی نگاهش کن. دقایقی فقط نگاهش کن. میبینی؟! انسان دو گونه است ، مادر و غیر مادر...  
ميدونم اونا داغونن ى ساعت ميگرده تا پيداش كنه بعدم صداش ضعيفه اما تو سونو صداش قوى مياد

مرسی عزیز دلم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سونو کیت دارم وقتی نگران میشم صدای قلب نی نی رو گوش میدم یه موقع هایی که نی نی هی تکون میخور ...

ممنون عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
دختر عمه ام قبل سونو ۴ ماهگی رفت ضربان قلبشو شنید دکتر گفت ضربانش تند میزنه پسره. الآنم پسر داره. ن ...

فقط سالم باشه جنسیتش برامون مهم نیس.چون قبلش ی سقط داشتم بد میترسم

احتمال زیاد مثانه ات پر بوده در این شرایط با اون دستگاه یا صدای قلب نمیاد یا ضعیفه برای من هم پیش ...

عه?اره اتفاقا .

مرسی عزیزدلم