2777
2789
عنوان

با این بچه باید چیکار کرد

1879 بازدید | 63 پست

سلام خواهر زاده من کلاس اوله ، نمیره مدرسه و تا الان بزور میفرستادنش ولی امروز انقد گریه کرد و ... از سرویس هم پیاده شد موند پشت در و گفت نمیرم مدرسه ، و دلیلش هم پرسیدیم ولی بهانه های الکی میاره الانم مونده پشت در و میگه باید بیاین بغلم کنین بوسمم بکنین تا من بیام داخل 

کسی مشابه رفتار این بچه رو داشته چه رفتاری باید کرد ؟ 

چی بگیم که بره مدرسه ؟

چه رفتاری کنیم ؟ 

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

دلایلش چیه؟

شاید برا شما دلایلش الکی باشه اما برا خودش مسئله بزرگی باشن

و یا شاید یه چیزی ته دلش هست که نمیتونه ب زبون بیاره

موقع آرامش، نوازشش کنین و بهش بگین که شما رازدارش هستین و هیچ مسئله ای رو نباید از شما پنهان کنخ و.... بعد ازش بخواین که براتون بگه علت مدرسه نرفتنش چیه

اصلا نسخه نمی‌پیچم.

پیشنهاد هم نمیدم.

من پسرم برای پیش دبستانی اینجوری میکرد الکی بهانه میاورد نمیرفت گریه میکرد چه جور. نهایتا یکبار کتک خورد دیگه همون شد. با خنده می‌رفت و میومد😑🤕

البته روحیه پسر من اینه که باید محکم باهاش برخورد بشه چون خیلی راحت طلبه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ای بابا خب تا چند روز حتی ممکنه یکی دوماه اول مامانش لازم باشه بره مدرسه پیشش

خب اصلا نمیره کلا ، مامانش چندین باره داره میره مدرسه 

یبار میگه کولرش خوب نیس 

یبار میگه اخلاق اقای احمدی خوب نیس 

یبار میگه قیافه خانومم خوب نیس 

یبار میگه خانومم ارایش نمیکنه بدرد نمیخونه 

یبار میگه جای صندلیم خوب نیس 

یبار میگه سرویسم حرف زیاد میزنه خوب نیس 

همه مشکلات رفع کردیم هنوزم نمیره حالا میگه معلم با ماژیک میزنه رو تخته بدم میاد 🫥

خوب پارسال هم که مهد بود هم بزور میرفت و حتی ماه اخر انقد اذیت کرد که نفرستادنش

چقد لوسه خدا به دادتون برسه

هم لوسه هم مغرور حتی اگه بدترین بلا رو سرش بیاری بابت کاری که کرده عذرخواهی نمیکنه .. از بچگی همینطور بود