2777
2789

همیشه دعوا میکرد ولی هیچوقت اینو نشنیده بودم

این همه پول میارم عرضه نداری دوتا کیک بگیری

یه مربا بگیری

همش تو خونه میگیری میخوابی 

حیف من برای تو😳😳🙄🙄🙄

حالا کل خریدای خونه با منه

با بچه ۴ ماهه پا میشم میرم

گوشت و میوه و هرآنچه که نیاز خونه ست میخرم

قبلا یه شیفت میرفتم سرکار باهاش تا وقتی بچه مون به دنیا اومد

ایشون ۱۴۰ کیلوان و گفتن که میخوان رژیم بگیرن منم دیگه چیزای‌ مخالف رژیم مث کیک و کره و مربا اینا نگرفتم 

به خاطر بچه م هرچی جیغ زد جواب ندادم چون قبلا تهدید کرده بودم بچه به دنیا بیاد یه کم اخلاقشو‌ درست کنه و جلوش داد نزنه وگرنه بچه رو برمیدارم و میرم

حالا بچه خواب بود نمیخواستم قضیه کش‌بیاد جواب ندادم

تا آروم شد گفتم اون روز فرمودی میخوای رژیم بگیری هروقت تصمیمت‌ عوض میشه یه اعلام بکن علم غیب که ندارم 

معمولا بعد دعواهاش خودش پشیمون میشه و گاهی معذرت خواهی میکنه

ولی یه مدته بهش مشکوکم

این جمله رو گفت اصلا شکم خیلییی بیشتر شد🙁

یعنی چی حیف من برا تو😃

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا لاغر ام شد؟

نه بابا یه هفته م نشد رژیمش

فقط غذاشو کم کرده بود

بعد غذا مث جاروبرقی همه چی میخوره 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
تو ببخشش رژیم آدمو عصبی میکنه

عزیزم‌ این چه رژیمیه که فقط غذاشو کم کرده؟

بعد غذا مث جارو‌برقی هرچی بود رو می‌خورد

چایی با قند فراوان

میوه هایی که قندشون بالاست

هندونه خربزه انگور و ....😶

نه بابا یه هفته م نشد رژیمشفقط غذاشو کم کرده بودبعد غذا مث جاروبرقی همه چی میخوره

😂😂😂خو دیگ وقتی اینجوریه چه انتظاری داری

میگفتی ببخشید پسرم نمیدونستم دوتا بچه دارم باش مامانی دفعه دیگ واسه قاقالیلی می‌خرم گریه نکن

ناراحت نشو مردا همشون فکر میکنن حیف شدن🤣🤣بعضیاشونم خانواده های بی عقل تر از خودشون اینارو بهشون دی ...

نه آخه این خانواده نداره 

همون نگران اینم کی اینو بهش دیکته کرده 

میخواستی بگی آره والا حیف تو،۱۴۰ کیلو چربی خالص دخترا له له میزنن برات

اخه پولداره

ولی خوب خدایی آدم حسابی عاشق این نمیشه

البته زمانی که ازدواج کردیم انقد زیاد اضافه وزن نداشت

و اون موقع اصلا پولدار نبود

میترسم اینارو یکی تو گوشش خونده باشه

خودش میدونه تو دنیا دیگه مث من براش نیس 

عزیزم‌ این چه رژیمیه که فقط غذاشو کم کرده؟بعد غذا مث جارو‌برقی هرچی بود رو می‌خوردچایی با قند فراوان ...

اگه اینطوره شما مربا و اینا رو هم بخرید که بهونه نداشته باشه

البته من خودم از روز اول خریدا رو گردن نگرفتم

نه آخه این خانواده نداره همون نگران اینم کی اینو بهش دیکته کرده

شاید همکاری دوستی...

پسرا انقدر پررو شدن من خودم از هر نظری بگی از همسرم سرم.بعد بارها شنیدم خانوادش یا دوستاش بهش گفتن تو حیف شدی این همه دختر می‌خوانت ما جای تو بودیم اصلا زن نمی گرفتیم

ولی فکر بد نکن از کمبود عزت نفسش این حرفارو میزنه

اخه پولدارهولی خوب خدایی آدم حسابی عاشق این نمیشهالبته زمانی که ازدواج کردیم انقد زیاد اضافه وزن ندا ...

نه کسی نگفته، خواسته زبون درازی کنه،فراموش کن وسط بحث همین میشه دیگه هر کی هر چی به ذهنش برسه سریع به زبون میاره

اگه تکرار کرد حتما بعدا که آروم بود بهش تذکر جدی بده که دیگه این حرفو نزنه