یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید با چشمت کبریت رو دنبال کنید یا یکی کمکت کنه راهنماییت کنه
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بدبختی هیچکس نیس تنهام خیلی نزدیک دیواره دستم نمیرسه با کبریت روشن کنم
سنگینه؟؟؟ اگه سبک هست بکشش اینور جاش آزاد سه روشن کردی دوباره سرجاش بذار ولی چند دقیقه وایسا تا لوله بخاریش داغ شد بعد برو بخواب.
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
اگه شمعکش دوره دستت نمیزسه باید یه ورق کاغذو قشنگ تا کن تا باریک بشه و دراز.
بعد سرشو فندک بزن ببر سمت شمعک
😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه: برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅