2777
2789
عنوان

فقط متاهلا جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرم خیلی خیلی خیلی مرد خوبیه. من فقط مشکلم اینجاست که نکنه ضرر کنیم وگرنه زندگیمون اینطوری نیست که ...

تلاش کنین وام بگیرین در درجه اول

چه وام رسالت که با امتیاز میشه گرفت

چه ازدواج اگه از کسی بخرین

نشد طلاهات رو بده فدای آسایش و رفاهتون مخصوصا اینکه میگی شوهرت خوبه و جبران میکنه

طلا گرفتم بشه مهم نیست نصف طلاهاتم برگرده کافیه 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
منم همینم حتی گوشواره هم نمیندازم مگر اینکه سالی یکبار مراسمی چیزی باشه استفاده کنم. ترسم از ضرر کرد ...

می تونید وام بگیرید و خرد خرد طلا بفروشی قسطاشو بدی ولی خوب بهرشم هست دیگه..

در حال حاضر راحتیتون مهمتره..ماشینم هر روز داره گرون تر می شه نخری فردا گرون تر باید بخری

یه زمانی ماشین کارکرده از قیمت می افتاد اما الان که ماشین کار کرده هم قیمتش بالا می ره..پی ضرر نمی کنی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
چرا نمیگردین یه وام ازدواج بخرین به جاش؟۸۰ میلیونم بخرین میارزه اگه ۳۰۰ تومن به بالا باشهماهی سه توم ...

پیشنهاد خوبیه اما باید از آشنا گرفت وگرنه یهو دیدی پولو ریختن تو حساب ، نظرش عوض شد و نداد

ب هیچ وج ب هیچ وج نفروش اگه اذیته پژو پارس بخره ک طلای شماهم نفروشه اگه هم فروختی سه دنگ ماشین بنامت بزنه ماهانه هم اون ده تومن برا خرجیت بده برا خرید طلای بیشتر بعدا باهاش خونه بخر منظور چندین سال دیگه

می تونید وام بگیرید و خرد خرد طلا بفروشی قسطاشو بدی ولی خوب بهرشم هست دیگه..در حال حاضر راحتیتون مهم ...

میگه قسط میتونیم بدیم لازم نیست طلا بفروشن

مشکل اینه چون وام در جریان دارن، بانک بهشون وام مجدد نمی‌ده 

پیشنهاد خوبیه اما باید از آشنا گرفت وگرنه یهو دیدی پولو ریختن تو حساب ، نظرش عوض شد و نداد

لازم نیست اشنا باشه میرین محضر خونه تعهد میده کاملا فکر شده ست الکی که نیست