2777
2789
عنوان

فقط متاهلا جواب بدن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 38 پست
نه بابا خونه رو یه میلیارد تمام رهن نشستیم حدود ۳۰۰ رو وام گرفتیم براش

ولی طلا فروختن خیلییی سخته 

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نه بابا خونه رو یه میلیارد تمام رهن نشستیم حدود ۳۰۰ رو وام گرفتیم براش

مگه نمیگی شوهرت ماهی ده تومن میخواد پس بده بهت؟

خب همین ده تومنو بدین جای قسط وام به جای فروختن طلا

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره حست ب طلاهات چی باشه، من ب طلا ب چشم پول نقد و پس انداز نگاه میکنم اصلا برام جنبه زیبایی و این ک دستام پر باشه جلو مردم نیست 

موقعی ک خونه خریدیم خیلی راحت فروختم‌ 

چندبار تو زندگی ب بن بست خوردیم پیشنهاد فروش دادم شوهرم اجازه نداد گف میترسم نتونم بخرم برات ولی برای من اهمیتی نداره طلا 

مادرشوهرم جونش ب طلاهاش بستس براش جنبه زینتی داره ازیناس میره عروسی گاوصندوق طالهارو میندازه گردنش 

من الان جای شما باشم ب راحتی میدم اخه طلای تو دست چ کاری میخاد برات انجام بده، ولی ماشین خوب زیرپات رفاه و ارامش برای خودت ب وجود میاره کلی حال میکنی تو اون ماشین بری مسافرت دور دور 

من الان به ی پراید قراضه هم راضیم همه چیمو بدم

بستگی داره من اگه همسرم میخواست بی چون و چرا و بدون باز پس دادن بهش میدادم چون خودش برام گرفته اگه ن ...

خب همه ی طلاهای منم همسرم گرفته. بعد بنده خدا خیلی خیلی خیلی مرد خوبیه الآنم میگه هر ماه ده تومن پس میدم بهت می‌دونم که میده .  منم دلم واسه زندگیمون میسوزه میگم نکنه ضرر کنیم وگرنه زندگی ما اونطوری نیست که دارایی هامون از هم جدا باشه

بنظر من کار اشتباهیه ۲۰۰ تومن که چیزی نیس وامی چیزی بگیرید طلا نفروش ضررش از سود وام بیشترهقانعش کن ...

وام نمی‌تونیم بگیریم آخه ۳۰۰ وام داریم. یه دلم میگه x22 بخریم که پولمونم بهش میرسه یه دلمم میگه بیخیال طلا خرد خرد میخرم بزار همون ماشینی رو بخریم که دوست داره

خب همه ی طلاهای منم همسرم گرفته. بعد بنده خدا خیلی خیلی خیلی مرد خوبیه الآنم میگه هر ماه ده تومن پس ...

چرا نمیگردین یه وام ازدواج بخرین به جاش؟

۸۰ میلیونم بخرین میارزه اگه ۳۰۰ تومن به بالا باشه

ماهی سه تومن قسط میدین تمام 

خب همه ی طلاهای منم همسرم گرفته. بعد بنده خدا خیلی خیلی خیلی مرد خوبیه الآنم میگه هر ماه ده تومن پس ...

من اگه بودم میدادم تو هم وقتی ازت درخواست کرده بده توکل بر خدا انشالله که ضرر هم نمیکنی

وام نمی‌تونیم بگیریم آخه ۳۰۰ وام داریم. یه دلم میگه x22 بخریم که پولمونم بهش میرسه یه دلمم میگه بیخی ...

شما ماهی ده تومن میتونین اضافه تر قسط بدین چرا نتونی وام بگیری؟

به نظرم بفروش ادم طلا نگه میداره برا همین وقتا دیگه۲۰۰ تومن که چیزی نیستمبخوای در عوضش چک بگیری؟شوهر ...

همسرم خیلی خیلی خیلی مرد خوبیه. من فقط مشکلم اینجاست که نکنه ضرر کنیم وگرنه زندگیمون اینطوری نیست که دارایی هامون از هم جدا باشه

چجوری میشه گیر اورد هرکی ازدواج میکنه جدیدا بخاطر وامشه

بعضی ها نمیتونن اقساطشو بدن

یا ضامن ندارن

وامو میفروشن پول نقد میگیرن میزنن به یه زخمی

خوبه عزیزم...منم فروختم ماشین گرفتیم..گفتم هر وقت تونستی طلا بخر برام..هرچند می دونم به این زودی نمی ...

منم همینم حتی گوشواره هم نمیندازم مگر اینکه سالی یکبار مراسمی چیزی باشه استفاده کنم. ترسم از ضرر کردنه. بنده خدا میگه هر ماه ده تومن توانایی دارم که بهت برگردونم دوباره طلاهاتو بخری اما یهو دیدی طلا شد خدا تومن و مثلا گرمی 6,70تومن رسید

چجوری میشه گیر اورد هرکی ازدواج میکنه جدیدا بخاطر وامشه

من یه زمانی میگشتم لازم داشتیم

چند تا سایت پیدا کردم چند موردم نشون کردم

ولی اون جریان لغو شد دیگه پول لازم نشدیم پی شو نگرفتم