2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ادمایی که توهم دانایی دارن و فکر میکنن خودشون درست میگن🙂😁

دقیقا شوهر خواهرم همینه، یعنی عالم و آدم رو مسخره میکنه و فک میکنه هرچی اون بگه درسته حتی اگه بهش ثابت کنی حرفش اشتباهه، ازش متنفرم نگاهش به همه از بالا به پایینه خداروشکر دیگه باهاش حرف نمیزنم

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

خانواده ی پدری+یدونه از خاله هام و یدونه از دایی هام با همه مخلفاتشون(عروس و داماد و دختر و پسر و زندایی و شوهر خاله)چون به شدت فضول و حرف دربیار و مفت خورن و فقط با حرفاشون دل میشکونن فکری نمیکنن یذره به اینکه چیو دارن به کی میگن.کاصافاطا

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
از آدمایی که رتبه مو می‌پرسن و آدمو سوال پیچ میکنن

وای منم همینم.بعد از نتایج همشون یا میان خونمون به هر دلیلی یا زنگ میزنن بهم.منم هر چقدر میخوام بپیچونمشون خودم گره میخورم و هر شب دارم از ایترس زار زار گریه میکنم.از روزی که رتبه ها اومده تا همین الان که حدودا ین ماه میشه۶کیلو کم کردم اینقدر حرص خوردمو جواب پس دادم به پسر خاله ی ناتنی بابا و زنعموی مامان که پاش لبه گوره

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

از دوست در واقع دشمن قبلیم...همه رو علیه من کرد منم لال بودم نتونستم از خودم دفاع کنم...البته فایده ایم نداشت منو انداخته بود وسط خانواده و فامیلاش و دوستای مشترکمون...همه انگشت اتهام گرفتن سمتم درواقع من همیشه سمتشون بودم اون از پشت بهشون میزد...خیلی اذیت شدم فقط گریه میکردم...